sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Tokokokeilua ja luonne koetuksella

Aktiivi viikonloppu! Eilen korkattiin tokossa EVL seuranmestaruuskisoissa hyvällä fiiliksellä ja tänään ajeltiin Imatralle luonnetestiin. Hieno viikonloppu, ja aivan huippu Doni.

Tokokokeessa tuomarina oli Harri Laisi, liikkeet oli sotkettu mukavasti ja tehtiin kaikki putkeen. Doni oli hyvässä vireessä koko kokeen ajan ja teki oikein mallikkaasti. Ohjaaja vähän töpeksi, ei voi osata käyttäytyä jännityksen keskellä kun kaikki on uutta. Lähdettiin ihan ilman minkäänlaisia tavoitteita, liikkeet vielä pikkasen vaiheessa osiltaan. Tulos yllätti tosi positiivisesti. 245,5p EVL2 sij2!  Pisteet siinä järjestyksessä kun tehtiin ja seliselit lopussa. Videoinnista isot kiitokset Marikalle! :)

Paikkaistuminen 10
Paikkamakuu 10

Tunnistusnouto 9,5
Ruutu 6
Kaukokäskyt 7,5
Seuraaminen 8
Hyppynouto 0 
Luoksetulo 9,5
Zeta 7
Ohjattunouto 10


Ihan superhieno jätkä. Ei voi muuta sanoa. Ruudusta ihmettelin, että saatiin mitään pisteitä. Merkille about viis ylimääräistä käskyä. Loppuosa erinomainen. Kaukoissa hirrrveen vahvat vartaloavut multa, hurr. Yhteen vaihtoon vaati lisäkäskyn, mutta asennot ja vaihdot mun mielestä tosi hyviä. Seuraamiseen oon tosi tyytyväinen. Kesti koko seuruun tosi hyvin. Paikka kesti, kontakti pysyi ja oli ihan hyvässä vireessäkin! Oikealle käännökset löysiä ja ihan viimeisillä metreillä väljääntyi. Hyppynoudossa ärsytti kun kapula lähti noin vinoon! Ohjaaja ei osaa, minkäs sille voit. Jotain kapulan heitto kurssia vois harkita. Plussat nopeesta kapulan otosta suuhun ja napakasta otteesta. Zetassa möhlin taas ite, kun unohdin kiertää tuon yhden tötsän. Ärsyttää kans kun seisomisessa kääntyi vastaan? Kokonaisuudessaan käytin hirveästi vartaloapuja. Nyt pitääkin ruveta kiinnittämään huomiota omaan käyttäytymiseen. Kehäänmenot myös tehotreeniin..... Talvi treenaillaan ja keväällä palaillaan taas kokeisiin! :) 

Luonnetestiä sitten, hui kun jännitti miten Doni tulee käyttäytymään. Vähän yllätyin vahvoista reaktioista etenkin hyökkäyksessä ja seinällä. Todella tyytyväinen olen. Ihan huippu otushan tuo onkin omasta mielestäni. Tuloksena 203p ja laukauskokematon! Tuomareina Tarja Matsuoi ja Leena Turunen. Videosta isot kiitokset Ella! 

Osa-alueet: 
Toimintakyky +2 hyvä
Terävyys +3 kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +1 pieni
Taisteluhalu +2 kohtuullinen
Hermorakenne +1 hieman rauhaton
Temperamentti +3 vilkas
Kovuus +3 kohtuullisen kova
Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus ++ laukauskokematon


4 kommenttia:

 1. Todella kivasti meni luonnetesti! Hienoa! :)

  VastaaPoista
 2. Hieno luonnetesti ja onnea hyvin menneestä tokokokeesta! :)

  VastaaPoista
 3. Muuten, miten Bloggeriin saa tuon "Tykkää"-painikkeen. Olen joskus yrittänyt, mutta en osaa :D

  VastaaPoista
 4. http://cinemons.blogspot.fi/2013/10/lenkkeilya-ja-treeni-intoa.html

  Tuolta löytyis tunnustus teille ;)

  VastaaPoista