maanantai 5. elokuuta 2013

Haaveet voi toteutuu, kun kakkuun puhaltaa täysii

Viikonloppu vietettiin nuorten SM karkeloiden parissa Vöyrissä, Vaasan vieressä Länsi-Suomessa. Viimeinen vuosi, kun minulla oli mahdollisuus osallistua, joten olihan se lähdettävä. Perjantaina sinne ja sunnuntaina takaisin. Tärkeimmät kotiin tuomiset oli äärimmäisen väsynyt kelpie, leveä hymy ja tälläinen satsi: 


Lauantaina tokossa VOI1 256p ja nuorten SM kultaa! Tuomarina oli Allan Aula. Doni teki töitä tosi hyvin koko kokeen ajan, kuumasta kelistä huolimatta. Pisteet ja videot alla: 

Paikkamakuu 0
 -Ei mitään hajua, mitä tapahtui aina niin varmalle makaajalle. Jäi ihan rauhallisesti makaamaan, ja varmaan reilun puolen minuutin jälkeen oli lähteny hiipimään perään... 
Seuraaminen 10
Istuminen 10
Luoksetulo 10 
Ruutu 10 
 -<3
Hyppynouto 10
Metsku
 -yäääk! Ällötys iski, eikä kapulaan voinut koskea mitenkään perin päin. 
Tunnari 10 
Kaukot 9
 -Yhteen istumiseen kaksoiskäsky. 
Kokonaisvaikutelma 10 
 -Hienoa yhteistyötä. Koira tekee iloisesti sen, mitä siltä pyydät. Todella kaunista katseltavaa koko suorituksen ajan. 

Seuraaminen, istuminen


Luoksetulo, ruutu


Hyppynouto, metalli


Tunnari, kaukot


Sunnuntaina hyvin nukutun yön jälkeen vuorossa agilityä. Tuomarina Henri Luomala. Donille karsintaradalta 5, jolla sijoituttiin toisiksi ja saatiin finaalipaikka! Doni toimi tosi hyvin, ohjaaja olis voinut vaan juosta loppusuoralla, tai koiran voisi opettaa irtoamaan suoralta putkelta. Finaaliradalta ihan pätevä nolla(-14,08) ja nuorten SM pronssia! On se vaan ihan huippu jätkä. <3 Videoista kiitokset Nooralle, karsintaradan video tulee myöhemmin tänään. 

8 kommenttia:

 1. Mitä sulle oikee naureskellaan, esim tossa hyppynoudon jälkee! :D

  Hieno Doidoi. ♥

  VastaaPoista
 2. Onnea hyvistä suorituksista! :) Onko sulla eri käsky sivulle kun kiertää takaa ja eri käsky siihen kun esim. alotuksessa otat sivulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Donilla on vain yksi ja sama sivulle tulo käsky :)

   Poista
 3. Onnea hienosta menestyksestä :)

  VastaaPoista
 4. Wau! Ihan kiva potti! ;) Onnea!

  VastaaPoista
 5. Annatko seuraamisessa aina liikkeelle lähtiessä ja käännöksissä uuden käskyn vai kuulenko väärin? Eikö tossa tullut aika monta käskyä, että liikkeen olisi pitänyt jo nollaantua vai saako korkeammissa luokissa muka antaa enemmän käskyjä :o

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia onnitteluista! :)

  Ja Anonyymi, Käskyn saa antaa(ja annan) aina liikkeelle lähtiessä, tempon muutoksissa ja paikallaan käännöksissä. :) Normaaleissa käännöksissä en annan, eikä saa antaa, käskyä.

  VastaaPoista
 7. Munkin on kyllä vielä pakko onnitella tätäkin kautta, onnea! Ja noi EVL sotasuunnitelmatkin vaikuttaa lupaavilta. Jännittävää aikaa tokouralla tiedossa ;)

  VastaaPoista