lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kerran viikossa pitää turhat päivitykset minimissä

Niin jooo, blogin päivittely tuppaa jäämään aina viikonloppuihin, viikolla ei yksinkertaisesti kerkeä. Ei mitenkään. Ollaan reippailtu taas viime viikolla vähän joka lajin parissa, agia, flyballia, raunioita ja pikkasen vielä tokoa päälle! Tiistai tokojen päälle vielä lisäksi kevään ensimmäinen pyörälenkki. Askartelin myös tänään pitkään toteutusta odottaneen taulun huoneen seinälle.


Tiistain tokot on hiukan hämärässä, tehtiin pihassa hyppynoutoa metskulla ja tunnaria, molemmat muistaakseni ihan hyviä. Tokojen jälkeen käytiin heittämässä höntsäilyvauhtia reilun 6,5km pyörälenkki, pääosin hiekkatietä mutta muutama pätkä asfaltilla(koira juoksi piennarta myöten. Yllättävän nätisti meni! Doni juos reippaasti koko matkan vierellä ja muitten koirien ohitukset oli ihan ok, kun kerta vielä hengissä ollaan ja säästyttiin vammautumisilta. 

Keskiviikkona flyballit skinnarilassa ennen ageja. Doni muisti kuin muistikin jutun juonen ja teki tosi nätisti! Toi pallon joka kerta mun käteen asti, eikä lähteny minnekkään rallattelemaan. Kertaakaan ei myöskään tultu yhdestäkään hypystä ohi. Flyball rallatteluiden jälkeen käveltiin agilityhallille agitreeneihin reipas kolme km. Kouluttaja oliki päättänyt, että tänään avataan kesäkausi ja kannettiinkin sitten esteet ulos ja treenattiin kevään ekat treenit täysmittasella ulkokentällä. Tehtiin aika mukavaa radan pätkää ja Doni loisti, taas kerran. Pitäis ilmotella sitä pikkuhiljaa kisoihin... Rataa ei ole taaskaan, koska en ole vieläkään saanut aikaiseksi ladata minkäänlaista radanpiirto ohjelmaa tälle koneelle. Pitis vaan keksiä joku ilmainen ja helppokäyttöinen flexitrackistä en tykkää, mutta se taitaa olla ainut ilmainen. Kaikki toimi treeneissä kuitenkin mainiosti, leijeröinnit aalla (ja kontaktitkin pelitti samalla), kepeille haku kovasta vauhdista, takaaleikkaukset ja valssit. 

Torstaina lähdettiin haku porukan kanssa raunioille. Doni on käynyt kahdesti aiemmin raunioilla ja jätkä oli hiukan hukassa. Ei uskaltanut lähteä itse kiipeämään isompien kasojen päälle vaan käppäili suosiolla maan pinnalla.. Etsi ukot kuitenkin hyvin ja itsenäisesti ja uskalsi kumminkin lähteä kauemmaskin ja pois miun näkyviltä. Kolme ukkoa ja palkkaus toimi parhaiten nameilla, palkattiin heti kun löysi eikä lähdetty vaatimaan vielä mitään ilmaisuja. Lopussa otin Donin käppäilemään liinassa raunioille kun suljettiin kaikki piilot, ei mitään ongelmia liikkumisessa. Kiipeili itsekseen menemään kaikki isommatkin kasat eikä miettiny sen enempiä, tais olla vain alkujärkytystä? Ens viikolla mennäänkin sitten metsään. :) 

Huomenna ois suuntana Riikka Pulliaisen tokokoulutus ja Donin ohjelmistossa alustavasti ainakin ohjatun ja ruudun tuskailua. Mahdollisesti myös seuruun hiulaamista. 

1 kommentti:

  1. Ihana taulu! itekkin oon jotain tontapaista omista koirista miettiny :) Vähän vaan erilaisilla kehyksillä :D

    VastaaPoista