lauantai 20. huhtikuuta 2013

Sain elämän, johon just nyt en kaipaa mitään lisää

Vihdoin ja viimein! Kevät on saapunut ja maata näkyvissä, ah <3 Sääihkutus. Tykkään. Talvesta saatiin jo "nauttia" ihan riittävästi mun makuun. Treenirintamallakin ollaan oltu taas poikkeuksellisen ahkeria. Tällä viikolla ollaan tokoiltu kahdesti, aksattu kerran ja huomenna pitäis vielä raahautua hallille tokoilemaan. Lenkkipolkujakin ollaan kulutettu ahkeraan malliin sateen piiskatessa, mutta tänään saatiin onneksi lenkkeillä kauniissa aurinkoisessa kevät säässä. Muistin alkuviikosta laittaa erkkarin ilmotkin menemään, joten seuraavaksi pyörähdetään siis siellä kehässä. :) Blogin ulkoasukin vaihtui vähän vähemmän talviseen! Toivottavasti miellyttää. :) Tarkotuksena oli saada jotain keväisempää esille, ihan ei keväinen oo, mutta kai toi nyt menee. 

Viime viikon treenit oli kerrassaan loistavia! Kelpie loisti, vaikka hyi niin ällöä vettäkin satoi toisella tokokerralla. Maanantaina treenailtiin merkkiä, kaukojen ekaa vaihtoa ja jääviä. Tarkoituksena ottaa hyppynoutoa, mutta hyppy oli edelleen lumen alla joten ei otettukkaa. Kelpie oli loistava! Merkki toimii erillisenä hyvin, ja osaa olla hiljaa. Menee nätisti taakse, muutaman kerran tuli merkin vierelle, mut korjasin. Kaukojen ekaa vaihtoa napakammaksi pitkältä matkalta, teki tosi makeita vaihtoja. Palkka lelulla heittäen. Jääviä edelleen peruutellen. Pääosin vaan i ja s, yks maahan tais mahtua joukkoon. Kaikki puhtaita, jes! Malttaa kuunnella mitä pitää tehdä.


Keskiviikkona käytiin ennen aksaa tokoilemassa Ellan ja Elvin kanssa agihallin parkkiksella. Doni teki tunnaria, ruutua voi- ja evl- malliin, paikkamakuita ja jääviä jälleen. Paikkamakuu alkuun, piilossa 3min(?) oli hyvä. Ei vaihtanut lonkalle ja makas ihan hyvin ja rauhassa. Ruudut nättejä, jopa VOI- ruutu toimi, vaikka viime aikoina ollu sen kanssa probleemia(jarraa ennen kuin pääsee perille). EVL- ruudut lyhyillä matkoilla tosi näpsäköitä ja merkilläkään ei ongelmia. Palkkasin pallolla kaikki. Pitäis kai sitä seuruutakin tehdä näiden loppuun useemmin.....  Tunnarissa Ella kopeloi vieraat toisella toistolla. Molemmat tosi nättejä ja toi eteen. Doni <3 Tehtiin toinen paikkamakuu samalla kun Elvi teki seuruuta, hyvä oli. Loppuun jäävien kanssa leikkiä jälleen istumisia ja seisomisia, toimiii!Keskiviikon ageista en kerkiä kirjoittamaan muuta kuin että namnamnam Doni <3 Tehtiin melko vaikeeta radan pätkää, joka sisäls monia meille tosi vaikeita kohtia. Koira oli kuitenkin kokoajan tosi hyvin kuulolla ja kulki tosi näppärästi!


2 kommenttia: