maanantai 8. huhtikuuta 2013

But proud I stand of who I am

Hohhoijaa! Taas takaisin Suomessa, ja lumikinokset edelleen, vaikka kovasti jo toivoinkin palaavani kevääseen. Tiet kuitenkin jo sulaneet hyvää vauhtia ja ollaan päästy pois jäiseltä asfaltilta liukastelemasta, onneksi! Sai pelätä joka lenkillä, onko jalat poikki kummasta päästä hihnaa. Pieni treenikentän tapainen lämpäre peltoa, joka myös parkkiksena toimii, on kuitenkin kokonaan sulanut ja lähes kuivakin. 

Saatiin muuten pienen kyselyn jälkeen mahdollisuus päästä treenaamaan ryhmään hakua, jeejee! Torstaina ekat, ilmaisu, treenit. Jänskättää! Käytiin tänään myös starttaamassa tämän vuoden juoksentelut. Hölkkäiltiin illalla neljän kilometrin pätkä rennolla tahdilla. Hihnan yläpään kuntokin oli talven jäljiltä yllättävän hyvä ja jaksoin helposti juosta. Doni veti hyvin koko lenkin tasaisella ravilla. Jäiset kohdat ainoastaan käveltiin ylitse, ei haluta kiitos tässä vaiheessa kevättä enää mitään haavereita liukastumisesta. 

Doni kävi meidän reissun aikana pyörähtämässä oikein misseilemässäkin Miiran handlauksessa, oikein paljon vielä kiitoksia loistohandlerille sähköjäniksen kehään viemisestä. Tapahtumana "kotinäyttely" Lappeenranta kr ja tuomarina georgialainen George Schogol. Doni oli osannut käyttäytyä kuuleman mukaan "jotenkin", tiedä sitten mitä se käytännössä tarkoittaa :D Jätkä oli ekaa kertaa isojen koirien luokassa, avoimessa. Kelpieitä oli ilmoitettu 14, joista 8 oli uroksia. 
Donille tulokseksi AVO - ERI1 SA PU4 VA-SERT!
Hieno jätkä! Arvostelua en tähän hätään jaksa kaivella, muttei sisältänyt mitään ihmeellisyyksiä, eikä ollut kyllä kovin kattavakaan. Muutama lause, mutta turkista ei huomautusta! :D 

c. Veera R. - http://suipponokkkas.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2013/Lappeenranta+kr+1.4./

2 kommenttia: