perjantai 29. maaliskuuta 2013

Miljoona, miljoona vuotta oon onnellinen

Aurinko paistaa ja nokat vaan kohti ulkoilmaa! Koneella ei ole tälläisellä kelillä viitsinyt istuskella, joten blogikin on valitettavasti jäänyt aivan hiljaiselolle. Paljon ollaan keritty päivitystauon aikana taas touhuamaan ja tekemään. Blogiinkin on ilmestynyt jo 80 lukijaa! Vau, ja kiitokset kaikille, joita meidän touhut jaksaa kiinnostaa! :) Barcelonan loma lähestyy ja sunnuntaina pitäsisi olla suunta kohti espanjaa. Donikin on menossa Miiran kanssa maanantaina pääsiäisnäyttelyyn korkkaamaan avoimen luokan. Kuvia on vaikka ja kuinka paljon, mutta intoa muokkaamiseen, tai edes kuvien siirtämiseen kamerasta koneelle, ei löydy, joten tyydyttävä on valmennusviikonlopun kuviin. Kiitoksia kuvista Birgitalle! :) 


Ollaan treenailtu ahkerasti motivaation noustessa kovaa vauhtia auringon seurauksena, ja treenikentätkin ovat alkaneet jo hyvää vauhtia sulaa. Ollaan tehty sitä sun tätä voittaja- ja evl- juttujen eteen ja alkaa olla aikalailla koira kisavalmis voittajaan. Kunhan vaan sais kokeisiin ilmoiteltua... Luonnetestiäkin on katseltu, mutta siihen se onkin jäänyt...


Agilityt niin ikään hyvällä mallilla! Kelpie on kadottanut tauon jälkeen äänihuulensa, joka on ainoastaan hyvä juttu. Käytiin aksailemassa myös epiksissä viime viikonloppuna, Doni oli varsin mahtava ja jälleen mukava ohjattava. Tauko on tehnyt ihmeitä ja agilityhän on varsin mukavaa! Rata sisälsi paljon haastavia kohtia, etenkin meille, mutta selviydyttiin ihan hyvin. Tuloksena hyvä HYL ja kepit jälleen hukassa? En tiedä mikä kisoissa mättää kun treeneissä ei koskaan mitään ongelmaa..  Videon radasta voi katsoa tästä, en saanut jostain syystä blogiin. Ellalle kiitoksia kuvauksesta! :) 

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Kisatilanteessa paljonkin voi vaikuttaa, jos ohjaaja jännittää, jolloin ruumiinkieli väkisinkin muuttuu erilaiseksi.. Ainakin hevosten kanssa sen huomaa heti!

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja tuota oon miettinytkin, että jos oma jännittäminen vaikuttais, mutta en kuitenkaan jännitä epiksissä lähes yhtään ja doni ei muutenkaan reagoi kauheasti mun omaan jännittämiseen..

   Poista
 2. Vitsi miten teillä on makeet kontaktit, vau! Muutenkin tosi kivan näköstä menoa videolla.

  Ps. Barcelona on aivan ihana paikka! Viime elokuussa oltiin kaverin kanssa ja oli kyllä aivan uskomaton matka. Maukasta ruokaa, äärettömän hyvät shoppailumahdollisuudet, rantoja, ei hirveä turistirysä.. Kivaa reissua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Ja Barcelona oli muuten tosi kiva paikka!

   Poista