keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Missä olet lumi?

Vaikken mikään talvi ihminen olekkaan niin lumi kyllä kelpaisi maahan jo kun huomenna olisi tarkoitus siirtyä joulukuulle. Lunta ei ole tänä vuonna tullut suoraan sanottuna yhtään, jos nyt sentin kerrosta asfltin pinnassa lasketa mikä kesti maassa päivän tai kaksi. Tahtoisin tänä vuonna ottaa joulukortteihinkin kuvat kiitos ulkona mutta jos ei tuu lunta niin paha ruveta tekemään joulukortteja syksyisellä maisemalla :D Lisäilen tähän postaukseen viimeviikon huiman talvisia kuvia, ainut kerta taas vähään aikaan kun kamerakin pääsi ulkoilemaan.
Treenailutkin jäissä, edelleen. Illalla on pimeetä kun pääsee kotiin enkä sitten enää jaksa lähteä vääntämään tokoa kauemmas kentälle. Tossa ruohokentällä kun ei ole valoja niin pakko lähteä toiselle kentälle jos ei säkkipimeässä tahdo treenata.

Maanantaina käytiiin treenien sijasta molempien koirien kokoonpanolla imatralla wuoksen järkkäämissä epiksissä. Halli ei ihan mukavimmasta päästä kun on tottunut tilavaan ja valoisaan mattopohjaiseen halliin :'D Paukkuarka Kallen mieleen ei ollut ainakaan. Doni käväis ekana mölliradalla, ohjaaja kusi taas yhen kohan ja oikoi vähän ja lopputuloksena 35vp ja ihanne aika alittui kuitenkin reippaasti, -17,43. Ensimmäinen hyppy kuitenkin päästiin yli, kontaktit otettiin ja rimoja ei tullut yhtään alas. Ja kelpie vielä käyttäytyikin aika mallikkaasti vaikka ei ennen tuollaisessa paikassa ollakkaan käyty. Tyytyväisiä ollaan varsinkin kun ohjaajan mokia oli melkeimpä kaikki.

Kalle ahistui kun toin sen halliin. Haukkuvia koiria, hämärää ja koiria liian lähellä. Lähtöön mennessä koira ihan ulapalla ja omassa pilvimaailmassaan. Mietin jo että mitäköhän tästäkin tulee. Koira jäi kuitenkin paikoilleen ja kulkikin radalla melko mallikkaasti. Puomilla kontaktit ei mitään loisto esitystä, koira pysähtyy liian ylös, pyydän kunnolla ja pomppaa alas. Aalla kuitenkin teki oikein. Kallelle muuten nolla mutta kolmanneks viimosella esteellä ohjaaja unohti ettei Kalle osaakkaan hakea pimeitä putken päitä, uppista. No hylkyhän se sieltä mutta kuitenkin ihan hyvä fiilis!
marraskuun lopun poseeraukset, saataisko samanlaisia vielä joulukuussa?

6 kommenttia:

 1. Et oo kyllä ainoa joka haluaisi joulukorttikuvaan lunta! Nyt oon joutunut parin päivän ajan virittelemään sisätiloihin ministudiota huonolla menestyksellä...

  Doni on hyvin komea! <3

  - Jemina ja Onni
  http://lacherry.net/blogi/

  VastaaPoista
 2. Doni kiittelee ja laittelee pusuja :) Mekin tullaan varmaan tyytymään sisäräpellys yrityksiin.

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia ja Iso Dee on hienossa kunnossa! :o)

  VastaaPoista
 4. Itse olen jo hyväksynyt sen, että mikäli haluan saada lunta joulukorttikuviin, niin se on sinne photoshoppailtava :D hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 5. Jooo, pikkuhiljaa pitää hyväksyä toi totuus :D
  Doni lattelee pusuja kaikille, isot kiitokset! :)

  VastaaPoista