keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Ajatus hyvä


Suunniteltiin Ellan kanssa että lähetään tänään käymään vähän aksailemassa hallilla. No jooooo, kotonta lähtiessä päässä vielä pieni ajatus että jotain varmaan unohtui. Kelasin vielä läpi että treeniliivi on, nappikset on, pallo on, nakit on, bussikortti on. Ei siinä sitten lampsin bussipysäkille ja melkein perillä muistin että ei oo todellista, miulla ei ole avaimia. Oh, great. No tunnolliset treenaajat oli tietenkin muistanu lukita kaikki ovet joten eipä sitten aksattukkaan. 

Vedettiin sitten pienet tokotreeni setit. Donille vähän seuraamista, jääviä, kaukoja ja paikkista.
Ekaks tehtiin mini paikkis, kesti hyvin. Yhessä vaiheessa katteli vähän ympärilleen kun kauempaa kuului vähän koiran haukkumista, muuten tuijotti tiiviisti. Seuraavaks koira kiinni ja Ella ja Elvi teki.
Seuraavassa pätkässä Donille seuruu. Tosi upeeta oli! Eka ajattelin että saattaa vetää vähän leikiks kun oli aika korkeessa vireessä mutta vautsi, kelpiehän keskitty ja pani parastaan. Superpalkkaa vaan ja sitten kaukoja. i-m-i vaihtoja useempia putkeen. Ekalla yrityksellä m-i vaihossa hinas takapuolta vähän eteenpäin huomautin ja seuraavassa pätkässä hienot vaihdot. Taas koira kiinni hetkeks.
Tehtiin viimesinä vielä jäävät läpi, seisominen ja maahanmeno oli hienot mutta istuminen tökki. Kelpie kaipas viiden kerran muistuttuttelut että mitä se istuminen olikaan jonka jälkeen istahti ihan mallikkaasti pienellä miun hidastuksella. Treenaillaantreenaillaan. Samaan vielä pitempi paikkis viimesenä, tais olla jonkun 2min~ Hyvin kesti jälleen, lonkalle vaihto puolen välin maissa mutta ei sen kummempia. Ella palkkas elvin ennen kun vapautin Donitsin mutta kesti sen kuitenkin. Vähän katteli muttei osottanut minkäänlaisia eleitä että ois noussu.
Hienot treenit vaikkei aksaamaan päästykkään ja kylmä oli, hrr mikä syksy.

Viime viikolla kuvattiin reetan kanssa vielä Donin noutovideo jossa vielä palautti vähän kauemmas. Toisessa videossa kuvaaja oli vähän jälessä mutta palautus oli parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti