maanantai 5. joulukuuta 2011

Voittaja -11, helsinki

Eilen, sunnuntaina käytiin visitoimassa siis messarissa. Jännitystä kerkes siis hyvin kasvattelemaan lauantaina kun oli vapaapäivä. Kelpieitten piti alkaa yhdeltä ja tyylikkäästi myöhässä ehkä ihan jopa tunnin vaikka aluksi tuumailtiinkin että edeltävä rotu on ihan aikataulussa. Sitten kun edellinen rotu loppui oli tuomarikin hukassa :'D Kelpieitä oli ilmoitettu 18 joista oli uroksia 12(kaksi pentua) ja junnuissa meidän lisäksemme oli kolme muuta koiraa. Tuomarina oli Johan Juslin.

Doni siis junnu uroksista ensimmäisenä kehään. Ekaksi yhdessä kaks kertaa ympäri ja sitten heti perään tuomarin eteen ja edes takaisin. Doni asetteli hyvin itsensä eikä tarvinnut jalkoja juurikaan korjailla missään vaiheessa. Pari kertaa kävi tuomari hiplailemassa ja kehäsihteeri ojensi punaisen nauhan, jonka jälkeen olin jo ihan innoissani! Hetken odottelun jälkeen mentiin kilpailuluokkaan toisen erillä palkitun kanssa joista kierroksen jälkeen tuomari osoitti meidät ykkösiksi ja kehäsihteeri ojensi vielä sa -ruusukkeen jonka jälkeen hymyä riitti. Pikkuapina siis junnujen ykkönen eli ssis junnuvoittaja. Vau. Hetken päästä Marika tuli vielä onnittelemaan junnuvoittaja tittelistä ja sertistä jota en ollut tajunnutkaan koska muut uroksethan olivat valioita. Käytiin vielä juoksemassa pu kehässä josta hienosti pu2 sijoitus ja se kaunis sinivalkoinen ruusuke.

c. Miira I.
Loppujen lopuksi siis Doni ERI JUK1 SA PU2 SERT JV-11 <3 Vaude mikä fiilis edelleenkään, hetki meni ennenkuin tajusin että mitä oikeestikko Doni ois tuore junnuvoittaja :D Arvostelukin tosi hyvä:
"Kaunispiirteinen pää. Hyvä raajaluusto ja tiiviit käpälät. Hyvin kehittynyt rintakehä. Vahva selkä. Riittävät takakulmaukset. Hyvä karvanlatu. Pitää olla lanne osaltaan lyhyempi."
palkintopose! (parempaa tulossa kyllä (; )

Doni ja pk collie Pamela, c. Miira I.

11 kommenttia:

 1. Suuret onnittelut!! Missasin taas kelpiekehän. O.O Mutta bongasin teidät ottamass palkintoposeja tyhjässä tapahtumakehässä. Doni oli niin hieno!! Ei kehattu tulla keskeyttään kuvaiuja. :D

  VastaaPoista
 2. Hah :'D Oisitte vaan tullu, ei me kovin kauaa niitä otettu. Mutta isot kiitokset :)

  VastaaPoista
 3. Voi onnea meidänkin puolesta :))

  VastaaPoista
 4. Onnea tittelistä! Doni on kyllä tosi komea, tykkään etenkin tuosta sen tummasta väristä :)

  VastaaPoista
 5. Voi että vielä!!!! Upeeta! Onnea vielä tätäkin kautta toivottelee sisko Tisca ja sen perhe

  VastaaPoista
 6. Onnea tosi paljon myös täältä!:)

  VastaaPoista
 7. Pakko kyllä huomauttaa, että tuo pk collie jonka kanssa Doni haistelee ei ole William :D vaan se on se Williamin sisko Pamela.

  VastaaPoista
 8. Mä en tunnista niitä siltikään :'DD Mut joo korjasin!

  VastaaPoista
 9. :''D joo no ei ihmekään. Mut siis että suurin tunnusmerkki on se, että Pamelalla on puoli kuonoa mustaa, Wiltsulla ei. Mut hienoja kuvia ja hitsisti onnea mahtavasta tuloksesta! Hitsi etten ehtinyt tulla katsomaan >:

  VastaaPoista