perjantai 29. heinäkuuta 2011

Kuvapäivittelyä pitkästä aikaa!

Oon ollu hiukan laiska blogin suhteen ja kaikki blogimerkinnät oon aika kiireellä kirjottanu enkä oo jaksanu muokkailla kuvia niin en oo niitäkään jaksanu blogiin taas laitella. Mutta nyt sitten vähän yleiskatsausta ja kuvia!
Niin no, mitään erikoista ei olla tehty mistä olisin jaksanut kirjoittaa, ollaan uitu paljon, koira on mökkeillyt välillä porukoitten ja välillä miunkin kanssa. Treenaamiset on ollu hiukan jäissä, kolmen viikon sisään ollaan vissiin kerran tai kaks käyty agility hallilla ja tokotkin on ollu vähän sellasia "teen nyt tässä vähän" juttuja.

Agista en muista muuta kun sen että viimeeksi Doni oli super kepittelijä! Sillä on ääretön vauhti ja se alkaa älytä mistä on kyse vaikka ohjurit on alkanu lähtemään eikä se oo kertaakaan koittanu luistaa kepeillä. Viimeeks tehtiin siis täyttä 12 keppiä. Ekaa kertaa jouduin ottamaan ohjurin pois koska yksi oli rikki ja sitä ei luonnollisesti voinut käyttää, se ei herraa näyttänyt haittaavan ja vaikka olinkin suunnitellut nostavani ohjurit pois mutta nyt tuli mutkia matkaan :D Tai siis, menin sieltä mistä aita on matalin ja rupesin innoissani vaan repimään ohjureita pois eikä vauhti hidastunut laisinkaan, hieno! Ei edelleenkään tultu kesken pois vaan tehtiin hienosti aina loppuun asti ja viimeset kepit tehtiin niin että 5 ohjuria oli enää paikallaan, upea kelpi!

Tokosta ei mitään kerrottavaa paitsi tänään käytiin leikkimässä ja treenaamassa Ellan&Elvi ja Annin&Milkan(katsokaa blogilista!) kanssa. Doni oli jälleen upea, tehtiin kokeenomasesti ja käskytettynä kaikki alo't paitsi hyppy ja tässä vähän tiivistettynä(siinä järjestyksessä kun tehtiin):
Seuraaminen kytkettynä: Vautsi! Tosi hieno, ei edistänyt lähes ollenkaan eikä paikka vaihdellut ja pysyi sopivan lähellä muttei painanut kuitenkaan. Ensimmäinen perus asento oli vajaa mutta nyppäsin vähän hihnasta jolloin meni loppuun asti.
Seuraaminen vapaana: Ei ehkä niin hienoa kuin hihnassa mutta hieno silti. Kaikki käännökset, perusasennot ja siirtymät oli hyvät mutta lopussa rupesi painamaan jalkaan.
Nakkipalkka tässä välissä
Liikkeestä maahanmeno: Ei mitään erikoista, hieno oli.
Liikkeestä seisominen: Ei mitään erikoista tässäkään, ollaan saatu maahanmeno pois eikä enää tarjoa sitä!
Luoksetulo: Tuli melko kovaa ja ehkä aavistuksen liian lähelle muttei kuitenkaan himmannut ennen miuta eikä kovin törmännyt joten hyväksyin, sivulle tuli hyvin.
Luoksepäästävyys: !!!! Ella kävi hiplaamassa, ei ees yrittäny hyppiä tai nousta seisomaan. Heilutti vaan häntää nätisti. Ei ollut hihnassa. Vau.
Paikkamakuu: n. 2,30 minsaa. Makas tosi nätisti ja keskitty vaikka Elvi teki eteenlähetyksiä vähän matkan päässä. viimosen 15 sekunnin kohalla vaihto lonkalle. Meni maahan hyvin ja nous sivulle.

ja sitten kuvia :D pääosin c. minä ellei toisin mainita.
c. Anni

c. Anni

c. Anni

Tyyli vapaa, c. Anni
c. Anni

c. Anni

c. Anni

c. Anni

c. Anni

c. Anni

c. Anni

c. Anni

Uimahyppy suorittaja! c. Anni
Doni kävi testaamassa juoksumaton summer showssa :'DD

c. Miira

Doni, Cherry ja Wanda. Sukukokous.

3 kommenttia:

  1. Heippa! Jostain tänne päädyin ja hyvä niin! Laitoin heti teidän blogin kirjanmerkkeihini! :)

    VastaaPoista
  2. Mahtavat tekstit ja kuvat. Tyksin. Yläkuva iski ja piirtyi syvälle mieleen, hyvällä tavalla. (: Jos kiinnostaa, käy katselemassa Virkun ja Sulon blogia. Noita lukijoita kun ei mitenkään mainittavasti ole... -.- Laitan blogin seurattuihini (:

    VastaaPoista
  3. Tosi mukavaa kun tykkäätte :) Käyn teidänkin blogeja vilkaisemassa!

    VastaaPoista