tiistai 12. heinäkuuta 2011

Kannusta shamppanjaa!


Että sellainen viikonloppu agirodussa tänä vuonna. Hellettä ja aurinkoa riitti aivan tarpeeksi mutta koiraa ei tälläkertaa kovin paljoa helteet haitanneet. Meillä Kallen kanssa kaksi agirataa, perjantaille virallinen ykkösten startti josta hyl.
Sunnuntaina käytiin sitten tavoittelemassa tulosta finnish open sm junnujen kisasta, ja sellanenhan me saatiin! Oon jo tästä kovin ylpeä. Homman kruunasi 3. sijoitus ja täten ollaan siis epävirallisia junnujen sm pronssimitalisteja! Hymy ei hevillä hyydy kyllä mutta pieni selitys, ratapiirros ja kuvia! Virallista palkintoposeerausta ei ole.
Sinne päin -piirrustus, mittasuhteet ei kohillaan.
 Niin, elikkä tuloksenahan oli 5 joka tuli keppien sisäänmenosta, kuvittelin että kalle hakee ite mutta ei hakenukkaan. Tai no haki, mutta väärän välin. Kepit olikin sitten superhitaat koska toi paineistui hirveesti kun jäin varmistelemaan että kepittää loppuun saakka. Muu rata olikin sitten aika onnistunut, kontaktit oli kuuluttajankin mukaan hienot ja ainoastaan kuutoshyppy venyi vähän pitkäksi koska en kääntänyt. Niin ja ensimmäisen hypyn ali meinas tulla jostain syystä, käveli ihan hypyn eteen ja kolmannella käskyllä kuitenkin tuli yli, tasajalkaa. Ja sitten kuvia, kiitokset Juulille!

Ei niin onnistunut lähtöhyppy :'D6 kommenttia:

 1. Aivan mieletöntä Veera! Onnea paljon, sun kesä on täynnä upeita saavutuksia! Rata näytti ihan kivalta, vaikeita paikkoja oli mun mielestä kyllä ihan tarpeeksi, joten 3. tila ja 5 virhepistettä on todella hieno saavutus! Mihin vielä ehditkään, tullaan joskus katsomaan teitä Donin kanssa SM-kisoihin :)

  VastaaPoista
 2. Ai niin, Riitta ja Tosca täällä vaan kirjoitteli :), en tiedä näetkö keltä viesti tulee...

  VastaaPoista
 3. Hah :'D Ei miun ohjaustaidoilla taideta sm'eissä kauheesti pärjätä. Kyllä myö Donin kanssa ens vuonna pyritään jos nuorten sm'eihin kerittäs ;)

  VastaaPoista
 4. Onnea vielä tätäkin kautta, oot kyllä monilahjakkuus! :o) Kivoja kuvia kisoista.

  VastaaPoista
 5. Joopajoo :'D No mutta kiitoskiitos :)

  VastaaPoista