maanantai 25. heinäkuuta 2011

Helsinki KV

Joopa joo, pyörähdettiin sitten tän kesän viimoseksi näyttelyksi jääneessä Helsingissä. Muuten ei oltais menty mutta saatiin marraskuussa rop-pentu voitosta ilmaiset ilmottautumiset tänne niin olihan sitä sitten pakko lähteä.
Tuomarina meillä oli Karl-Erik Johansson, ruotsista. Kelpietä oli ilmotettu jopa kymmenen ja paikalle oli tullut 7 koiraa.
Doni oli ainut junnu-uros kahden muun uroksen seassa ja päästiin siis taas yksin kehään. Doni esiintyi tällä kertaa jopa ihan mukavasti, se ei laukannu kehässä ja seiso myöskin aika nätisti! Ei hypitty tuomaria päin ja suostu vielä seisomaankin sen jälkeen kun tuomari-setä oli vinguttanut vinkuleluaan. Saatiin sitten keltanen, elikkä H. Arvostelussa ei kuitenkaan niin paljoa huonoa ollut muttamutta. Arvostelu näytti siis tältä:
"Good type, excellent maculine head, good ears, expression & mouth. Good neck. Back should be stronger. Needs more clust. Enough angulation in front. Straight behind. Tail is high set and carried too high when he moves. Good coat. Moves with short ?. Good presentation."
Vapaasti suomennettuna siis:
"Hyvää tyyppiä, erinomainen maskulinen pää, hyvät korvat, ilme & suu. Hyvä niska. Selkä voisi olla vahvempi. Tarvitsee lisää eturintaa. Riittävästi kulmautunut edestä. Suora takaa. Häntä korkealle asettunut ja kantaa liian korkealla liikkuessaan. Hyvä turkki. Liikkuu lyhyellä askeleella. Esiintyy hyvin."
Ihan hyvät fiilikset kuitenkin, vaikka parempaa oisin odottanut. Doni kuitenkin esiintyi miunkin mielestä tosi hyvin eikä sähläilly sen enempiä :) Kehä kuvista kiitokset Miiralle!
Kirsi kävi myöskin viime viikolla ohikulku matkallaan kylässä, hyvin tuli doni juttuun tyttöjen kanssa vaikka oiskin tahtonut tehdä lähempää tuttavuuttaa Wanda-mummon kanssa ja sai välillä vähän turpiinsa :'D 




2 kommenttia:

  1. Doni on tottunu ottaa osumaa naisilta, ei se varmaa kauheesti välittäny :'D

    VastaaPoista
  2. Joo, Doni on tottunut olemaan aina tossun alla :'D Mutta silti se sitkeesti yrittää!

    VastaaPoista