perjantai 12. elokuuta 2011

Aksaa, aksaa ja vielä vähän aksaa.

Doni on nyt viikon aikana käynyt kolme kertaa aksaamassa, ohjaajalla oli loman loppuun iskenyt joku ihmeellinen virtapiikki aivoihin :'D
Ensimmäisestä kerrasta en muista oikein mitään muuta kun että otin itteäni vähän niskasta ja alotettiin keinun tekeminen, päädyin nyt sitten sellaseen että koira juoksee keinun päähän ja pysähtyy siten että on koko koira kontaktilla, saas nähdä saahaanko tän kanssa mitään aikaseksi :'D Kaveri siis hidasteli keinua ja hyvin sujui! Keppejä tehtiin enää neljällä ohjurilla ilman sen kummempia ongelmia, vauhti oli edelleenkin kova.

Viime maanantaina oli sit normi treenit, kouluttaja ei ollut paikalla joten tehtiin vähän omia juttuja. Doni harkkas takaa kiertoa hypyllä joka oli suoraan puomin edessä ja siitä mentiin suoraan puomille ja loppuks tehtiin vielä vähän rataa samalla alulla. Ja kelpie oli unohtanut takaakierron, öö, mitä? Joo, kelpien mielestä kierrä käskyllä kuuluu kiertää hyppy kokonaan ja singota sinne puomille. Jooopajoo, loppujen lopuks sit sain sen vedettyä kädellä ylikin siitä hypystä ja sen jälkeen mentiin ilman ongelmia. Maanantain rata näytti tälläseltä, numerot tosin kusee ja yksi putki jäi johonkin matkalle ja siis puomin jälkeen oli joku 9m suoraan eteenlähetys mutkaputkeen josta sitten tolle hypylle :)

Tosiaan, tehtiin eka hyppy takaa kiertona, puomilla doiskalla on edelleen upeet kontaktit, läpi ei olla koskaan juostu, joskus harvoin saattaa joku yks jalka olla liikaa puomilla mutta korjaa kun huomauttaa. Selvittiin ihmeen hyvin aina seiska hypylle asti joka ei meinannu löytyä koska ohjaaja unohti jarruttaa kaahaavaa kelpiä että se kääntyiskin :'D Mutta joo, muuten tosi sujuvaa menoa, hyvät treenit!

Tiistaina Kalle treenas ryhmätreeneissä välistä vetoja sekä takaakiertoja, ei oltukkaan treenattu niitä aikoihin ja sen kyllä näki ohjaajasta! Ohjaajan kädet heilu ja huito vähän sinne sun tänne ja aluks koirakin siis meni luonnollisesti vähän sinne sun tänne ja vielä tonnekkin. Sitten saatiin kouluttaja haukkumaan miut niin johan alko onnistumaan. On Kalle kyllä kieltämättä upee kun muistan vaan että miten tärkeetä miun on ohjata sitä ja muistaa että se lukee miun pienimmänkin sormen liikkeen ja tekee kyllä varsin onnistuneesti niitä omia ratkasuja jos en muista kertoa sille minne ois tarkotus mennä. Lopputreeni oli kyllä upea, tosi hieno fiilis kun tietää että koira kuuntelee ja kulkee hyvin!

Keskiviikkona käytiin taas Donin kanssa hallilla ja saatiin jopa Ella videoimaan  meidän menoa. Tehtiin alkuun vähän rataa ja niiin, laittelen teille ehkä nyt suoraan ratapiirrustuksen jota tehtiin ja sen videon sen kummemmin selittelemättä.
Lauantai-sunnuntai vietetäänkin sitten lpky'n nuorisojaoksen leirillä, paljon ohjelmaa. Leiristä kirjottelen sit luultavammin alkuviikosta, kuvien kera!

1 kommentti:

  1. Oisin liittyny lukijaks, mutta tuos ei oo sitä nappulaa? O_o mikä neuvoks? :D

    VastaaPoista