maanantai 4. heinäkuuta 2011

Tuusula KR

Tuusulassakin on nyt käyty, ilma oli suoraan sanottuna kamala. Lämpöasteita oli varmasti varjossakin lähemmäs +30, aurinko paistoi suoraan taivaalta ja näyttelypaikalle ei onnistunut osumaan minkään näköistä tuulen virettä. Niin ja asiaan kuuluu se että oltiin onnistuneesti vähän myöhässä koska seikkailtiin vähän pitkin tuusulaa, koska navigaattori ja kartta jäi kotiin :D Seuraavalle reissulle se sitten lähtee mukaan!
Ja sitten asiaan, kelpieitä oli ilmoitettu 5 kappaletta ja kaikki olivat paikalla. Tuomarina meillä toimi Annukka Paloheimo, joka arvosteli sään nähden tosi ripeästi! Doni oli tietenkin heti ekana kehässä, koira suostu ekaks seisomaan sen pakolliset pari minuutia jonka jälkeen juostiin kerran ympäri ja samaan tahtiin edes-takaisin. Sitten päästiin seisoskelemaan tuomarin teltan varjoon. Doni osotti mieltänsä ja halus esiintyä istuviltaan, seiso se jalat sekaisin ehkä pari sekuntia. Nopeesti ainakin arvosteli ja tuli saman tien kättelemään ja toivottelemaan onnea eristä ja sa:asta ja samalla ainoana uroksena myöskin sertistä, ja vau mikä fiilis! ROP-VSP kehässä käytiin pyörähtämässä ja hävittiin valionartulle joten lopputuloksena siis ERI JUK1 SA PU1 VSP SERT. Arvostelukin oli hyvä ja näytti tälläiseltä:
"Erinomainen tyyppi. Hyvä voimakkuusaste. Hyvät sivuliikkeet. Hyvä pää. Hyvä purenta. Sopiva luusto. Erinomainen rintakehä. Hyvä sukupuolileima. Riittävät takakulmaukset."
Tänään otettiin poitsusta kanssa sitten hienot palkintoposeeraukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti