lauantai 7. toukokuuta 2011

Videoita ja Mikkeli RN

Tykkään hehkuttaa ja haukkua säitä aina alkuun niin jatketaan lyhyesti ja ytimekkäästi että lämmin on ja aurinko paistaa. Täydellistä siis!
Aamulla otettiinkin sitten suunta kohti Mikkeliä ja ryhmänäyttelyä. Näyttely oli ulkokentällä joten hieno keli oli aivan jeess. Meillä alkoi kehä jo heti kympiltä, kelpieitä oli ilmotettu 7, 4 urosta ja 3 narttua. Niin ja tuomarinahan meillä oli Leni Finne.
Doni veti kehässä pellekoulun pystyyn kun tuomari tahtoi katsoa koiran ilmettä ääntä pitävällä linnulla, Doni olis vaan tahtonut "mulle heti kaikki" -periaatteellaan lelun ja olis esintynyt mielummin rintamasuunta tuomarin pöytää kohden, ai miksei se käy? Antoi kuitenkin hienosti katsoa hampaat ja kopeloida, eikä edes pahemmin häslännyt. Liikkeessä häntä lähti taas lentoon ja Doni ois tahtonu tuijottaa miuta, mutta eihän me pienistä välitetä! Tälläsellä pelleilylläkin saatiin aivan upeasti ERI JUK1 SA PU3 VA-SERT. Ettekä voi uskoa kuinka pilvissä leijuin. En todellakaan voinut käsittää tulevani kotiin sertin arvoisen koiran kanssa ja mukana myös vara serti. Tää on uskomatonta. Arvostelukin tässä:
Erinomaiset mittasuhteet. Sopiva luusto. Aavistuksen kevyt kuono-osa. Hyvät silvät&korvat. Oikea ylälinja. Ikään nähden riittävä etulinja. Polvikulma voisi olla voimakkaampi. Riittävä askel pituus joskin taka askel voisi olla tehokkaampi
Nyt kuitenkin hylätään näyttelypuuhat ainakin heinäkuuhun asti ja palataan kehään sitte viimeistään 24.07. Helsingin summer showssa.Melkein onnistunut palkintopose! 

Käytiin joskus, oisko ollu toissa viikolla agiliitelemässäkin kun Ella oli meitä videoimassa, videoiden saapuminen krhm. HIUKAN kesti mutta olkaatte hyvät, vuorossa siis pari pientä ageilu pätkää ja parit puomit. Kiitokset vielä Ellalle kuvauksesta (;


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti