torstai 19. toukokuuta 2011

Tapahtumaputki ohi

Selvittiin hengissä! Neljän päivän tapahtuma putki siis ohi, onnellisia sekä ei niin onnellisia, muttei kuitenkaan pahasti pettyneitä fiiliksiä. Nyt voidaan rauhassa vaan lenkkeillä ja olla tekemättä mitään.
Tapahtumaputken alotin ite lauantaina koiran lihashuolto luennolta mistä tarttui mukaan tosi paljon hyödyllistä tietoa!
Sunnuntaina olikin sitten jo molemmat koirat messissä ja suunta otettiin kohti Lauritsalaa ja mätsäriä. Doni meni vielä pentuihin ja Kalle sitten isoihin. Oli melko onnistunut päivä, molemmat käyttäyty aika esimerkillisesti, joka on ihmeellistä, tosin Kallella oli taas "en millään jaksa seisoa nätisti päivä". Doni käväs ekana pennuissa, saatiin punainen nauha ja kehut tuomarilta vaikka koira sekosikin taas tuomarin tullessa :D Sijotusta ei tippunut mutta käyttäydyttiin hyvin, tavotteet siis suoritettu. Kalle seuraavaksi isoihin, edellä mainitsinkin jo käytöksen puutteesta mutta koska tuomarin mielestä Koo on "Siis niin ihana, voiko joku vaan olla näin nätti ja kaunis." Niin oltiinkin sitten SIN1 ja BIS3, hienoa Kalle!

Maanantaina jatkettiin speed racella ja mukana vaan Doni. Doni meni vielä juuri ja juuri pentuihin. Pentujen matka oli ehkä noin 30m jos en ihan valehtele ja Dee pinkoi kovasti ja päästiin aikaan 2,45 sekuntia, joka on aika hieno jo. Pentuja oli vaan 6 ja sijotuttiin ensimmäisiksi, upeeta Donuts! Saatiin hieno pokaali sekä ruusuke, kuski sai kukan ja Doni luun. Hyvä päivä.
Keskiviikkona päätettiin häppeningit möllitokoon jonne mentiin alun perin vaan tekemään kisaomasta treeniä ja krhmm, Doni veti pikkasen alakanttiin. Koira sai valaistumisen ehkä hiukan myöhään ettei ollakkaan iltapäivä lenkillä vaan TÖISSÄ, hitto, mitä se sellanen on? No joo, pisteitä saatiin huimat 135½ /180 ja 3-tulos, sijotuksena 7./11. Pisteet & kootut selitykset & videot alhaalla, kiitos vielä Isalle kuvaamisesta!
Luoksepäästävyys  10
Ehkä ei ihan ansaittu numero, koira ois tahtonu tuomarin syliin sen ollessa 2m päässä ja pomppi kuin hullu.
Paikkamakuu   9
!!!!!! Onkohan tää mahollista? Donin rakastettu Elvi lähti kehästä kunnon vauhilla heti kun pääs irti ja Doni kuikuili sinne päin enkä meinannut saada sivulle koiraa, kuitenkin makas hievahtamatta vaikka yksi koira hiukan ryömikin. Tyytyväinen tähän!
Seuraaminen kytkettynä 9
Aika väljää aluksi, loppua kohti parani. Ei kuitenkaan läheskään sellasta mitä oon nähny..
Seuraaminen taluttimetta 8
Kamala alku, oli varmaan kahden metrin päässä ja otin kokonaan alusta, oikealle käännös venyyyyyyi. Lopussa taas parani.
Liikkeestä maahan 9½
Tuttua turvallista suorittamista, lopuksi nousi vinoon.(miksi?)
Luoksetulo 7½
Törmäsi ja tuli vinoon eteen, muuten jees.
Liikkeestä seisominen 0
Pitäähän agilityharrastajan pari nollaa aina ottaa, lajista erehdyttiin. Meni maahan, korjasin seisomaan.
Hyppy 0
Iltapäivä lenkkihän pitää päättää luonnollisesti kusemalla hyppyesteeseen. No joo kehän jälkeen otin uusiks ja tehtiin varmaan ysin arvosena, missä oli vika?
Kokonaisvaikutelma 7
Tuomarin mukaan: "Väläytteli pariinkiin otteeseen loistavaa osaamista, oli vaan vähän muissa maailmoissa. Ja miksi se pyöri sivulle tulemisissa?" Joo tosiaan, miksi. Sitä mietti Veerakin..
Mutta mutta sitten videot:
Hihnaseuruun alku

Taluttimetta

Liikkeestä maahan

Luoksetulo

Liikkeestä seisominen

Hyppy, 2. ja 3. yritys

2 kommenttia:

  1. Ehdin vilkaista vähän vaan tuota hihnatta seuruuta videolta, mutta voi kun näyttää samanlaiselta kun Kion ja mun ensimmäiset kokeet tai paritkin. Doni vaikuttaa pikkasen epävarmalta ja kentien on hiukan paineessa noista sijaistoiminnoista päätellen, ei halua ottaa perusasentoa, nuuskii, haahuaa ja alussa katsoi videoon. Lisää varmuutta yksittäisiin asioihin eli paljon palkkaa helpoistakin jutuista, jotka tekee hyvin olis mun neuvo.
    Kattelen myöhemmin lisää ja kerro toki mitä ite huomaat. Jännititkö näitä möllejä jotenkin tai teitkö jotain eri tavalla valmisteluissa kuin treeneissä?

    VastaaPoista
  2. Kiitti avusta, mutta kun en tiedä :D Miun mielestä en ees kauheemmin jännittänyt ja mitään muuta erilaista normitreeneihin ei ollut kun uus paikka(ollaan vaan kerran aikasemmin käyty) ja se että joutu olemaan häkissä josta pääs pois ehkä puol tuntia mein suoritusta.

    VastaaPoista