perjantai 13. toukokuuta 2011

Rauniokoira hommissa

Viime päivät onkin menneet loistavasta säästä ja seurasta nauttiessa. Paljon ollaan treenailtu, vähän kaikkea treenailtu siis. Seuraavat pari päivää käydäänkin sitten kauhistuttamassa yleisöä jos jonkinmoisessa. Sunnuntaina suunnataan mätsäriin, maanantaina vuorossa speed race ja keskiviikkona vielä möllitokot, kerrassaan kamalasti kaikkea parin päivän aikana :DViikon päästä lauantaina Kallellakin vuorossa parit agi startit taasen.. 

Niin tosiaan viime viikko ollaan vietelty treenatessa. Maanantaina käytiin aksailemassa, koira kulki ainakin eteenpäin ja kurvit hiukan venyi, ai miten niin Veera ei edelleenkään kehtaa kääntää tarpeeksi? Noh parien noottien jälkeen ohjaja käänsi koiraa eikä koirankaan kääntymisen suhteen havaittu ongelmia. Mitäpä sen enempää, keinua ei oltu piiitkään aikaan tehty ja saatiin vinkkejä millä tavoin lähen tota opettamaan, saas nähdä miten käy, nähdäänkö meidän kisauralla lentäviä kelpieitä vaiko nättejä keinuja. Se jää nähtäväksi.
Tiistaina olikin koko päivä täynnä, Veera riensi koulusta kiireellä kotiin pakkaamaan treenikamat ja jätti kuitenkin koiran ja kamat kotiin ja suuntasi lappeenrantaan katsomaan kelpiepuppeja jotka olivat kerrassaan ihania <3 Puppejen luota tuli suoraan lähtö Rahulan Rehuun josta napattiin Donille husky-valjaat mukaan, seuraavaksi suunta olikin jo kohti hanhijärveä ja rauniorataa. Päästiin ekaksi kattelemaan hiukan osaavampien menoa ja testaamaan ketteryys esteitä. Donihan olikin yllättävän ketterä ja suoritettiin kaikki esteet aikalailla ongelmitta, tosin keinuun kuului peepien mielestä hienot 2on/2off'it, ilmeisesti se kuitenkin jotain muisti :D Vihdoin päästiin itsekkin hommiin ja Doni kävi jo valmiiksi hiukan kierroksilla kun näki muut töissä. No, tehtiin kahdella eri maalimiehellä kahessa eri piilossa. Hienosti haki kaikki miehet eikä luovuttanut vaikka viimeisellä ei suoraan juoksemalla löytynytkään, hienoa kerrassaan! Joskus toistekkin pitää lähteä käymään, molemmat tykkäs!

Keskiviikko taukoiltiin ja torstaina ja perjantaina treenattiin tokoa. Torstaina tehtiin vähän hienosäätöä seuraamisen paikkaan ja alkoi pallon jättäminen taakse toimia eikä kelpie enää keulinut NIIN pahasti. Perjantaina jatkettiin samalla edellisellä kerralla pähkäillyllä palkkaustekniikalla ja taas toimi, ehkä löydettiin apu keulimiseen?(koputtaa puuta) Tehtiin myös kunnon vauhtiluoksetulot superpitkällä matkalla, ilman törmäyksiä jopa! Doni kesti istumassa vaikka kävelinkin poikittain kentän toiseen päähän kutsumaan, heinoa hienoa.
Mitäpä muuta, kuviakaan ei ole saatavilla.. Seuraavia raportointeja saattaapi olla vuorossa vata keskiviikon jälkeen tai jos siihen saakka en jaksa olla raportoimatta niin jo speed racen jäljiltä saattaa tekstiä olla luvassa. Saas nähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti