tiistai 1. helmikuuta 2011

That's what we really love!

ulkona paistoi aurinko tänään! eli kerrassaan loistava päivä olla menemättä kouluun ja kaapata mukaan kelpie lapsi ja kamera ja lähteä ulos! ja muutenkin aivan loistopäiviä ollut meidän suhteen viime päivät joten mitempä muutenkaan tätä tekstiä voi otsikoida!

Ensimmäisen kerran voin ehkä sanoa tänä talvena että ulkona oli ihana kävellä, ja tuntui että kevätkin on jo tulossa. Aurinko siis paistoi ja mittari näytti jo melkein nollaa mikä on ehkä enemmän kuin harvinaista talvisin! Aurinkoisissa kohdissa tuli jopa melkein lämmin jo. Käytiin sitten käppäilemässä pitkän aikaa jäällä ja viihdyttiinkin melkein parin tunnin verran, kelpie oli ihan innoissaan saadessaan taas vaihteeksi juosta niin kovaa kun pääsee pois päin ja kohta takaisin. Yksi hiihtäjä kävi ainoastaan liian kiintoisaksi ja se piti käydä moikkaamassa, muuten pysyttiin tällä kertaa jopa erossa muista ulkoilijoista. Kuviakin tuli taas ihan mukavasti räpsittyä kun sormet kestivät kerrankin lämpiminä!


Tokoiltukkin ollaan tänään sekä sunnuntaina. Sunnuntaina raahauduttiin koulun kentälle tekemään hiukan seuraamisia ja luoksetuloa kun saatiin neuvoja sen korjaamiseen. Seuraaminen oli lyhyesti sanottuna upeeta. Tehtiin kisamittasta(alo) seuraamista mihin sisällytin kaikkiin suuntiin käännökset, pysähdykset ja vielä tempon muutoksetkin, ja ehkä enempää en voi olla kakarasta ylpeämpi. Paikka ei seilannut ollenkaan, pysy käännöksissäkin tiiviisti mukana niinkuin suorallakin ja kontakti ei tippunut kertaakaan ja vire pysyy, nyt kun saatais pysymään tää tälläsenä niin jees! Luoksetulokin alkaa toimia, enää ei tule ainakaan niin kovaa päin vaan ymmärtää jo hiukan hiljentää itte vauhtia ennen kuin törmää. Tulee kuitenkin tiiviisti eteen eikä jää muuten himmailemaan, meillä ei ole nimittäin muuta vaihdetta kuin täysiä! Tänään tehtiin vaan ihan lyhyttä seuraamista jossa oli ainoastaan täyskäännös ja vasempaan ja taas teki upeesti, hieno mies!

Agiliitelemässäkin käytiin eilen ja miun käsitys keepie miehen vauhdista senkun vahvistuu, sillä on vain yksi vaihde ja se on täysiä. Kontaktit oli tosin hirmu pelottavia joten niillä sitten vaan käytiin kehumassa poikaa ja syöttelemässä herkuilla, tästä se lähtee. Sittten kuitenkin ihan rata treeni meni loistavasti, ja sisälsi takaaleikkausta sekä pakko valssia, upee poitsu ei voi muuta sanoa :D Treenien jälkeen käytiin riekkumassa vielä meidän penturyhmässä olevan bc-narttu pennun kanssa ja kivaa oli, tietenkin.

2 kommenttia:

  1. Voi jumpe, ei voi muuta sanoa, kun että kateeksi käy tuo mitä Doni osaa :) huh huh. Me opetellaan vasta ihan alkeita, seuraamistakin vasta muutaman askeleen verran! Agilityssä on meilläkin vain yksi vaihde, ihan uskomaton vauhti. Mä en pysy perässä. Nämä on upeita sisaruksia, kertakaikkiaan! Me yritetään ottaa oppia teistä ja olla myös ahkeria!

    VastaaPoista
  2. Doni jo melkeen punastuu :'D mutta joo meillä on niin tylsät pimeät talvi illat ollu kun kumpikaan ei tykkää lenkkeillä vaan teillä pimeässä että ollaan vaan temppuiltu ja treenailtu!

    VastaaPoista