sunnuntai 27. helmikuuta 2011

nollavoitto ja tokon korkkaus

aaa, kerrassaan loisto fiilis tän päiväisten episten jäliltä! Kalle ei olisi mölliradalla paremmin toimia ja oon enemmän kuin ylpeä siitä miten loistavasti koira toimi. Ekaks oli ykkösten rata joka kieltämättä vedettiin hyvillä fiiliksillä penkin alle parissakin kohtaa joten tältä ei siis tulosta ollenkaan. Kalle the ikuinen mölli yllätti miut täydellisesti tekemällä todella super kallemaisen nopean nollan. Niin ja mitäs muutakaan tällä saatiin aikaan kuin maxi möllien voitto ja tuomarin määrittelemät ihanneajatkin olivat kallen mielestä kerrassaan aloittelijoille tehtyjä joten Kalle päätti vetäistä lopputulokseksi -19.54. ei paha :DD  Tähän sisältyi parit ympyrät putken jälkeen ja puomin alastulon himmailut, loistavaa siis!
Loppuillasta käyttinkin sitten pyörähtämässä Donin kanssa hallilla ja tarkotuksena siis osallistua LPKY'n järkkäämään tokoon. No, olin jo niin henkisesti kuin fyysisestikkin valmistautunut siihen että kelpie kadottaa korvat ja tahtoo mennä moikkailemaan vaan kaikkea ja ensimmäisen puolen tunnin aikana yritän saaha vaan sen edes kattomaan miuta. Toisin kuitenkin kävi, doiks yllätti miut super positiivisesti tekemällä kaiken täysillä eikä se ollut alun pienien hömppäilyjen jälkeen milleskään muista koirista, hieno jätkä! En oikeesti osaa kuvailla kuinka superhyper tyytyväinen oon apinan keskittymiseen, se on liian hieno ja yllättää aina, on se vaan loistava <3 Tehtiin siis hiukan helpotettuina, ja pyrkimyksenä vaan pitää vire ja kontakti kohillaan, pieniä seuraamispätkiä, luoksetuloa ja toisten koirakoiden pujottelua pienellä imutuksella.  Tehtiin myöskin erikseen pieniä maahanmeno ja sivulletulo treenejä.
Niin ja loppuun vielä viime sunnuntain "ei taida olla kaikki muumit laaksossa"-kuvasatsi.Viimeisiä kuvia katellessa miettii, onkohan Kallella jotain Donia vastaan xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti