maanantai 21. helmikuuta 2011

Lohja pentunäyttely

Käytiin sitten lauantaina lopettamassa pentukehät lohjan pentunäyttelyyn. Aluksi meidän ei kyllä ois ees ollu tarkotus lähteä mutta saatiin kerta kaverilta kyyti kun hän oli koiransa kanssa lähdössä niin tietysti me lähdettiin seuroiksi :D
Tulos ei ollut kovin kummoinen, ja onhan tuo tällä hetkellä semmosessa vaiheessa että takakorkea se on kuin mikä ja muutenkin ihan täysin kesken kehityksen ettei parempaa odoteltukkaan. Tuomarina kelpieillä oli siis Hilkka Salohalla ja kelpieitä oli ilmoitettu 4, kaksi nuorempaa, uros ja narttu ja sitten vanhempiin Doni kera siskonsa. Tuloksena meillä sitten pelkästään PEK1 ilman sen kummempia. Tuomari kertoi että olisi saanut KP'een jos olisi paremmin kulmautunut ja olisi liikkunut paremmin.
Tarkempaa selostusta en nyt kirjustele mutta arvostelu kuulosti tältä;
Kooltaan & mittasuhteiltaan oikea, ikäisekseen. sopivan vahva. Hyvä purenta, pyöreät silmät, hyvät korvat. Riittävä kaulan pituus. Hyvä ylälinja seistessä. Riittävät etukulmaukset. Kovin niukat takakulmaukset. Luusto voisi olla voimakkaampi. Jyrkkä lantio. Liikkuu ahtaasti edestä&takaa ja lyhyellä sivuaskeleella. Häntä nousee turhan korkealle.


Kuvaakin on tarjolla nyt jo 8kk ikäisestä muksusta, en edes osaa kuvitella että se olis ens kuussa jo junnu. 
Doni.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti