perjantai 11. maaliskuuta 2011

Ai miten niin me ei olla muka tehty mitään?

Niinhän ne sanoo, mutta nyt me ei olla edellisen blogipäivityksen jälkeen tehty mitään normaalista poikkeavaa, miten niin laiskoteltu? 
Tokon treenaaminen on ollut tasoa nolla. Viimeeksi tehtiin jotain tokoon liittyvää kun käytiin Ellan ja Elvin kanssa tekemässä häiriö treeniä kun pikku apina pääs haistelemaan ison cityn fiiliksin Lappeenrannan keskustaan viime viikolla kun allekirjoittanut vietti hiihtolomaa(tosin suksiin en koskenut) . Pikkuapina oli jo hiukan väsynyt lenkin jäliltä, käytiin siis aluksi riekkumassa jäällä ja keepie muksuilla oli tapansa mukaan hauskaa. Niin ja tokoilusta, tehtiin vaan pieniä seuraamispätkiä. Doiks oli hiukan peräässä hiihtäjä mutta teki kuitenkin vaikka ympärillä oli häslinkiä, hieno! Paikallaanmakuut oli hienot myöskin, ohi hiippaili koirakin eikä miun pikku mies ollut huomaavinaankaan sitä, tää alkaa olla ihmeellistä! 
citymakoilijat

Jotain positiivista kuitenkin meidän treenaukselle sentäs kuuluu, nimittäin ollaan kelien lämmetessä agiliidelty melko kiitettävän paljon. Tää touhu onkin molempien mielestä juuri sopivan kivaa, tosin Doiksin mielestä varmaan parasta. Pysähyskontaktit alkaa naksutellen sujumaan ja melko kovastakin vauhista se pysähtyy kuin seinään, jes! Jotain ollaan siis saatu meidän kontakti jankutuksilla aikaan! Muutenkin agilityn osalta näyttää aika valoisalta ja kakara yllättää miut joka treeneissä super positiivisesti! Keinu esim ei ole enää ollenkaan pelottava ja sen voi hyvin kävellä ilman panikointia kokonaan, toki pienen avustajan jarruttelun kanssa. Perjantaina treenattiin itekseen pitkiä vientejä ja pakko valssia ja ainoastaan kerran failattiin kunnolla, ja silloinkin oli hihnan toisessa päässä vika kun juoksulinjat ei olleet ihan kohillaan ja putkesta löytyi kerran siis väärä pää.
Maanantain treeneissä ei sitten mitään onnistuttu mokaamaan ja kaikki meni kuin oppikirjasta ja pikkuapina oli kerrassaan super ja teki kouluttajan kuin ohjaajankin mielestä parhaan suorituksen kun aiheena oli takaakierrot ja putkelle vienti suoraan ja ristiin. Tällä kertaa löydettiin putken oikeet päät mutisematta kun ohjaajakin sai juoksulinjansa kohilleen perjantain jäliltä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti