perjantai 27. tammikuuta 2017

Terveystarkeissa ja tokokokeessa

Riski kävi viime perjantaina luustokuvissa Jyväskylän AlmaVetissa. Jännitti ihan hirveästi! Eläinlääkärin kanssa käytiin kuvat tarkkaan läpi ja tuli jo hyvä fiilis. Silti jännitin vielä Kennelliiton lausuntoja. Ehdin päivittämään omakoiraa ja Riskin KoiraNettiä varmaan sata kertaa viikon aikana. Tänä aamuna sähköpostiin kilahti ensin selkälausuntojen lasku ja heti perään lonkkien ja kyynärien lausunnot. Nyt uskaltaa hurrata. Puhdas rivi, jes! B/B, 0/0, LTV0 ja VA0Eilen ajeltiin Ellan ja Elvin kanssa Tampereelle tokokokeeseen. Ei alunperin edes pitänyt lähteä, jos Doni tekee Porin kokeessa ykkösen. Saatiin kuitenkin reissuseuraa niin mikäpäs siinä sitten. EVLssä jopa 7 koiraa, menivät onneksi aika nopeasti kun tehtiin kaikki liikkeet putkeen. Tuomari oli sama kuin edellisessä kokeessa, Tiina Heino. Donilta tippui pisteet melkein kaikissa liikkeissä löysästä sivulle tulosta aika rankalla kädellä. Miun kriteereille sekä kierto että sivulletulo ovat ihan riittäviä. Teki kyllä aika tasaisen varmaa työtä. Saa olla ylpeä hienosta partiopojasta. Ruudun nolla tiputti tulostoiveet heti käsittelyssä, mutta putsattiin sentään palkintopöytä reissuseuran kanssa.

Doni EVL2 237p ja sija 2. Elvi EVL2 239p ja sija 1.

Jalat solmussa 

Paikkaistuminen 10
Paikkamakuu ja luoksetulo 8
   Hitaasti maahan ja sivulletulo löysä

Ruutu 0
   Voihan liukas kelpie! Pari tassua yli eteenmenon ympyrästä, vähän turhan lennokas korjaus ja tassut yli toisesta suunnasta. Kolmannella osui, mutta ruudussa oli vähän kujalla eikä osunut sinnekään kuin vasta toisella korjauksella. Positiivista, että ruudussa ei mitään reaktiota liikkuriin. 
Kiertonouto 9
   Tuomarin mieleen turhan löysä kierto, mutta miun kriteerille täydellinen. 
Zeta 9
   Vähän jänskätti, lähteekö lentoon kun tehtiin samaan suuntaan kuin edeltävät. Vähän ensimmäisessä seuruupätkässä keuli, mutta muuten niiin hieno!
Ohjattu 9
  Hieno!
Luoksetulo 9
   Hyvä Dompsiiii! Oli johonkin sinkoamassa jätössä, joten maahanmeno oli aika lennokas.
Seuraaminen 8
    Oli levottomampi kuin viime kokeessa. Kontakti vähän rakoili ja oli ihan ääntelyn rajamailla. Askelissa piippasi ja peruutuksessa huohotti.
Kaukot 6
    Oli nyt aika huono..... Liikkui eteenpäin, asennot olivat vajaita ja s-i vaihdossa kävi makuun kautta.
Tunnari 9
Tämä taas tyylikäs! Korjasi otetta kerran ennen sivulle tuloa. 
Hiihtäjien kyttäystä, Riski 1v 11kk 

Ja hiihtäjäkyttääjä 2.0, Doni 6,5v

2 kommenttia:

  1. Jee! Ihan mahtista, onnea terveestä koirasta :) ja vautsi mitä menoa, ootte te taitavia! Aina ilo katsoa kun Doni tekee niin ihanan iloisen näköisesti hommia<3 harmi ruudun 0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Domps kiittää kovasti kehuista! :) Ja onnea on kyllä terve koira, nyt saa huoletta harrastaa.

      Poista