torstai 5. toukokuuta 2016

Kyl se näkee miten työstäni nautin, oves luki "vedä", mä työnsin sen auki


Riskin tokoura korkattu! Kyllä muuten jännitti ohjaajaa! Turhaan kasvattelin mörköjä kehästä häviävästä koirasta tai kentän ohi juoksevista rusakoista. Niitä ei onneksi tiistai-iltana nähty. ;) Kaikkea muuta ihmeellistä onnistuttiin kyllä esittämään. Tuomarina toimi oikein mukavan oloinen ja tsemppaava Salme Mujunen. Alokkaassa koiria kymmenen.


Saa kyllä olla ylpeä miun kakrusta! Sitä ei paljoa haitannut uusi paikka, ei vieraat koirat, ei uusi tilanne eikä palkattomuus. Keksi tosin ilmeisesti uuden tavan palkkautua omatoimisesti ja louskutti _hyvin_ raivostuttavasti ennen jokaista liikettä. Sosiaaliseen palkkaan vastasi hyvin ja tuli mukana hienosti "hommiin" käskyllä siirtymät, mutta aloituspaikkaan siirtyessä loikkas metrin päähän aukomaan päätään. Ilmeisesti oli vähän korkeassa vireessä (ja todennäköisesti väsynyt kaikesta odottelusta), sitten vielä ei tippunut palkkaa ja ihminenkin oli vähän outo. Tälläistä ei olla treeneissä nähty. Tosin tulospaineet niskassa ei lähdettykään kisamaan, vaan testaamaan meidän tasoa. Nyt tiedetään mitä treenata. Riskin fiilis kesti kuitenkin läpi kokeen, se ei osoittanut mitään "lamaantumisen" merkkejä eikä kiinnostunut mistään ympäröivästä. Se ei näe tehdessään mitään muuta kun miut ja se on huippua. Videosta isot kiitokset kepolle! Alla avattu vähän, että mitäs muuta siellä sitten tapahtuikaan.


Paikkamakuu 0 
Oltiin toisen ryhmän ensimmäisenä. Maahan hienosti omalla käskyllä. Useat koirat vaativat monta käskyä ja odottelua oli paljon. Tätä ei olla oikeastaan edes kummemmin tehty. Juuri kun viimeistä koiraa oltiin laittamassa maahan Riski nousi haistelemaan sen eteen piirrettyä rastia?? Siitä hätääntynyt ohjaaja käski koiran takaisin maihin ja siellä se sitten nökötti minuutin varsin sievästi ja ongelmitta, vaikka viereinen nousi ja käytiin hakemassa pois. Sivulle tuplakäsky. 

Seuraaminen 9,5
Oikein siistiä ja nättiä omaan silmään! 
Liikkeestä maahan 10 
Luoksetulo 10 
Omaan silmään sivulle olisi voinut olla napakampi. 
Kapulan pito 10
Jee, kapulan otti siivosti ja piti napakasti koko ajan! 
Kaukot 10 
Lisäplussana upea sivulle nousu! 
Hyppy 0 
Joku ihme aivotus ilmeisesti. Tässä ei aiemmin ole ollut ongelmaa. 

Kokonaisvaikutus 5 
Tämänhän olisi pitänyt olla oikeasti 0 runsaasta/jatkuvasta haukkumisesta. Tuomarin mielestä oltiin kuitenkin niin huippupari, koira on teknisesti todella taitava ja ollaan yhdessä omassa kuplassa. Tekee hyvällä fiiliksellä ja tottelee viipymättä. 

Ja niin me kyllä oltiin ja tehtiin kuplassa. Parasta tuon kakaran kanssa on tuo sen asenne ja fiilis YHDESSÄ. Se ei sooloile mitään turhaa vaan odottaa kokoajan käskyjä. Nyt täytyy yrittää saada treeneissä haukkuminen ihan nollille ja ruveta haastamaan koiraa. Uutta matoa koukkuun. ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti