keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Linkitetyt blogit, top 5

Iso kiitos kaikille blogeja linkittäneille, löytyi mukavaa täytettä lukulistalle. Eniten tietysti miellyttävät treeniblogit kuvilla ja videoilla maustettuna. Arkielämä ja lenkkeilypostaukset eivät niinkään innosta. 5 huippua alla listattuna, ei missään järkässä osaa seurailtu jo ennestään.

 Loving Luumu

Staffi herra Luumun menoa. Luumu rakentaa uraansa tokokentillä. Blogi on täynnä mukavia treenipäivityksiä tokosta, videoilla maustettuna. Helppolukuista tekstiä, sympaattinen staffi, kivoja kuvia sekä treenivideoita.


Mermarittan Paddington

Tässäkin blogissa kivoja treenipäivityksiä! Isovillakoira ei ehkä tavallisin tokokoira sekään. Loistavia kuvia tässäkin blogissa piristämässä tekstien ilmettä. Lisäpisteet kivasta ulkoasusta. Aiemmin en olekaan tähän blogiin törmännyt joten suoraan lukulistalle.

Pinserimäistä

 Kääpiöpinseri Helmin elämää. Treeneissä vaihtuu lajiksi agility, mutta treenipostauksia täälläkin. Postauksissa paljon hienoja kuvia ja videoita. Lisäksi kivana plussana hauskoja GoPro -videoita eri paikoista. Esittelysivut hyvin rakennettu, tosin ovat aika pienellä "piilossa" ja scrollailin pariin kertaan ohitse.


Teotwawki

Saksanpaimenkoira mix nuorukainen Astro. Mukavalla tyylillä kirjoitettuja postauksia joita helppo lukea ja selata. Postaustahti on harmittavasti jäässä, lukisin mieluusti useamminkin! Astro valloittaa fiiliksellä myös treenikenttiä tokossa ja muissa touhuissa.


Viphy

Bretoni Elsa harrastaa tokoa, rallyä ja metsästystä. Jälkimmäisestä ei allekirjoittaneella ole kokemusta, mutta toko ja rally postaukset ovat mukavaa luettavaa. Esittelysivut täälläkin mukavaa plussaa. 

1 kommentti:

  1. Voi vitsi, me ei hoksattu linkittää!
    No mut parempi myöhään, kun ei milloinkaan ;)

    Tällaset linkkausjutut on aina niin hyviä blogeissa, kun löytää itsekkin niin paljon uutta luettavaa!

    http://mariansheltit.blogspot.fi/

    VastaaPoista