torstai 19. maaliskuuta 2015

Aurinkoenergiaa ja treenivideoita

Allekirjoittanut elää vahvasti aurinkoenergian voimalla, joten treenimotivaatio on aika jyrkässä nousussa. Tosin en ole edelleenkään saanut vahvistusta ensi viikon tokokoeilmoon? Paikka varattu ja koe maksettu. No, ehkä sieltä jotain alkaa kuulua. Ollaan käyty ahkeraan treenaamassa, tänään piti pitää vapaapäivää, mutta käytiin silti tankkaamassa melkein kahden tunnin edestä aurinkoenergiaa. Doni sai painattaa niin paljon kuin jaloista lähti ja minä nautin auringosta ja lämmöstä, toimiva diili. Keskiviikkona kurvailtiin käymään treenin jälkeen koukkaamaan Miira ja Linnoitukseen lenkkeilemään. Kiitoksia miljoonasti Miiralle kuvista, niitä tulee esiintymään useampiakin. ;)


Tiistaina vietettiin kunnon supertreeni päivää. Päivällä aloitettiin lenkin yhteydessä vuoden esineruudut. Kokoa about 50x30m, 2 esinettä ja tehtiin kahdesti. Ihan huippujätkä! Toisella kiekalla keskellä ruutua ollut esine oli vaikea, tahtois luukuttaa nenä kiinni taka laitaan ja sitten alkaa etsimään. Löytyi kuitenkin pois kutsuttaessa matkalla. Muut esineet nousivat ihan todella hyvin, joka lähetyksellä lähti suoraan eikä puhettakaan kaarratteluista.

Iltapäivällä tokot pihalla kahdestaan. Tehtiin pari seuruu pätkää. Ensimmäisestä pätkästä ei videota, tehtiin askelia oikealle ja taakse. Ei tahtonut mennä takamus maahan. Sain parikin kertaa huomauttaa, ennen kuin alkoi palautua muistiin. Toisessa pätkässä perusasennoista juoksuun lähtöjä sekä juoksusta pysähdyksiä, näissä oli hyvä! Merkkitreeniä myös ohjelmistossa ja oli yllättävän pätevänä! Kaikki suoria ja melko nopeita. Hyvä! Perään ohjattu kokonaisena, oikea hakuvuorossa. Kapula oli tarkoituksella aika kiinni seinässä, mutta Doni teki todella hyvin. Loppuun tunnariprojektia eli yksi kappale tunnareita, ainut miinus ravilla palautus, haistelu tosi hyvä. Kiitokset kepolle videoinnista :)

Ilta reippailuna kurvattiin vielä agiliitelemää alla olevaa rataa:
¨
Alun otin 3 esteeltä vastaan, lähetys putkeen. Menin kepeille ottamaan vastaan. Suunnittelin tekeväni takaaleikkauksen 10 hypylle, ajautui muuten kelpie kiertoradalleen. Pieni ajatustauko ja valssi 9-10 väliin ja jaakotuksella putkeen. Kääntyi todella hyvin! Putkesta tuli hyvin ohjaukseen Puomin jälkeen viskillä putkeen, toimi todella hyvin. Putkien väliin unohdin jarruttaa ja kuvitella saattaa kuinka pitkältä kelpie löytyikään. Tuplavauhdit 18 hypylle ja aikamoinen taistelu 19 hypylle, löysi kuitenkin oikealta puolelta, jesjes! Ei vain juossut päin. Tähän väliin tyhmä ohjaaja vippasi kädellään vähän liian pitkälle ja Doni kävi suorittamassa renkaan. Hups! Kokeiltiin tähän pariakin eri ohjausta, mutta fiksuimmaksi tuli valssi ja 19 pyöritys sisäkautta. Loppusuorassa ei ongelmia, tosin kerrankin kun saisi luukuttaa niin doni kiersi muurinkin sisäkautta. Hyvä fiilis, hieno kelpsi! 

keskiviikkona auringonpaisteeseen treenaamaan sulaan hallinpihaan. Kiitos Leena seurasta ja videoinnista. Jos annetaan videoiden puhua puolestaan? Doni yritti rikkoa kaavoja ja sai vähän luukutella menemään. Vielä kun tuon kyttäyksen saisi pois luoksetuloista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti