sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Tää ei oo ihan haudan vakavaa

Niin no tuota. Miten nyt meni, tietenkin huonomminkin ois voinut mennä. Kehästä poistuessa fiilikset aika nollassa, videolta ei ehkä kaikki asiat näyttäneet niin järkyttäviltä kuin kehässä tuntui. Olin hetken jo lopettamassa koko tokoilua, mutta ehkä me vielä yritetään se ykkönen kaivaa esiin jonkun kiven alta. ;)

Koe oli Mikkelin tokohallissa, tuomarina Anne Nokelainen ja EVLssä koiria 7 kappaletta. Liikkeet tehtiin normaalissa järjestyksessä ja ruudusta poikki. Arvelin että pienessä kelpiessä saattaa olla virtaa enemmän kuin pienessä kylässä ja ääntä saattaa lähteä, eihän me hallissa oikeastaan olla treenattu maaliskuun jälkeen. Mutta en nyt osannut arvata, että koira KILJUU koko seuraamisen JOKAISESSA tempon muutoksessa, liikkeelle lähdössä, paikalla käännöksessä, askelissa ja noin niinkun suorallakin ajoittain, mitäs mieltä oot Doni? Hyvin vedetty? Pahoitteluni tuomarille ja yleisölle tärykalvojen puhkeamisesta, autosta ois löytyny ehkä yhdet korvatulpat. Niin ja siis ne kootut selitykset, mikä ei mennyt niinkuin leffoissa:

Paikkaistuminen   10
    Hyvin vedetty! Mitä nyt koira oli tulossa tekemään merkkiä, joka oli 3m kelpien nokan edessä. Hämmentyi vissiin kun hylkäsin sen sinne.
Paikkamakuu    7
    Oli ollut levoton alussa, istumiseen käsimerkki(tarkoituksella), mutta tyyppihän oikein pomppas ylös!

Seuraaminen    6
    Niin tota, kaikki ketkä ei nähneet niin varmaa kuulivat. Suosittelen ottamaan videolta äänet pois. Alun puol minuuttia(?) ei kerennyt videolle. Teknisesti osittain ihan ok, pari seilailu kohtaa.
Zeta    6,5
   Kiljuu edelleen, tosin ei niin pahasti. Ja "ENNN MUUTEN ISTU >:((" terkuin Doni.
Luoksetulo    8
   Yllättävän hyvä, olin ihan tyytyväinen. Pysäytykset ihan hyviä, samoin vauhti. Merkille en osannut pysäyttää.
Ruutu    9,5
   Hyvin vedetty! Perusasento oli poikittain mun eessä....

Ohjattu   6
    Oisko vaikka vaihteeks tehnyt mitä sattuu. Ei olla onneks hirveesti treenattukaan. Huoh. Haettiin vasen, lähti oikealle, stopista ja uudesta käskystä huutaen kävi hakemassa vasemman.
Metsku   10
Tunnari    0
    Eiiiiii. Okei mokasin itse käskyttämällä väärin, mut närppi viereistä ja haistelu muutenkin ihan tosi huono
Kaukot    8
   Liikkuuu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti