perjantai 31. lokakuuta 2014

Ei oo ilme, vaan sun pitää tuntea se

Hiljaista treenirintamalla. Ryhdistäytymisen paikka! Viime perjantaina juhlittiin allekirjoittaneen täysi-ikäistymistä ja torstaina sain ajokortin eli elämä helpottuu kummasti! Sunnuntaina nähtiin Miiraa, käytiin lenkillä ja tekemässä esineruutua. Illalla innostuttiin vielä tekemään pienet tokot pimeydestä huolimatta. Tiistai iltana agitreenejä ja keskiviikkona tehtiin tokoa. Huomenna, lauantaina, suunnataan ensimmäiseen virallisees rally-toko kokeeseen.

Sunnuntain esineruuduissa oli kelpiessä vähän liikaa vauhtia. Tyytyi ensin vähän aktivoimaan jalkojaan ja päätti juosta painaa pitkin ruutua ja vähän ruudun ulkopuolellekin. Nenäkin löytyi aika pian ja esineitäkin rupes palautumaan. Vasen takakulma oli taas molemmilla kerroilla vaikein! Kokoa ruudulla oli about 50x30m, ekassa kolme ja toisessa neljä esinettä. Turhautui ilmeisesti kun lähetin useasti sinne vasempaan kulmaan ja vaadin menemään loppuun asti ja toisen kiekan viimeistä esinettä hakiessa yritti pomppia puuta vasten ja tuoda kulmamerkin kun muuta ei löytynyt. Avuilla lopulta saatiin kaikki ylös.

Tokoissa oli tarkoitus tehdä ohjattua, mutta valottomuuden takia jätettiin välistä. Tehtiin vähän rally-toko seuraamista eli 360 asteen käännöksiä, 270 asteen käännöksiä, eteen tulemista, pyörähtämällä sivulle tuloa ja saksalaista. Käännöksissä ei oo mitään kummempia, eteen tulemiseen ja sivulle pyörähtämiseen tarvitsee käsi/vartaloavun. Saksalaisessa ei muuta ongelmaa kuin kiljahdusvaara :D En myöskään itse handlaa hihnan käsittelyä.
Tehtiin fiksuina juttuina vielä zetaa ja pk puolen liikkeestä maahan, luoksetulo ja niiden perään eteenmeno. Zetassa Miira liikkuroi, ekalla sohi taas. tehtiin peruutellen muutamat asennot ja toimi. Toisella yrittämällä puhtaasti läpi. Liikkeestä maahan ei ongelmaa, luoksetulo hyvä mutta edestä sivulle siirtyessä kyttäili jo eteenmenon palkkaa joka jätettiin paikalleen ennen liikkeestä maahanmenoa. Eteenmenossa ei ongelmaa. :D Alustava seuraaminen oli yllättävän hyvää.

Tiistain aksoissa meni hyvin. Ekassa pätkässä vähän paremmin, toisessa päätin kerran juosta koiraa päin ja kerran täräyttää kunnolla siivekkeen läpi. Että tuota, ohjaaja vois opetella liikkumaan? Rata jäi vielä kyllä vähän mietityttämään, joten käydään varmaan vielä ensi viikolla joku päivä kahdestaan hinkkaamassa.

Keskiviikkona aloitettiin rallyn parissa ja tehtiin vähän oikeetakin tokoa. Saattin videotakin rallysta joten ilman sen kummempia selittelyjä. Tai siis. Hihnaa en osaa käsitellä, koira kyllä osaa.
Toko jutut alotettiin ohjatulla. Kapuloita rivissä 6 ja haettiin vasen. Koira oikeesti ajatteli! Meinas ottaa viereisen mutta korjasi itse reunimmaiseen. Hieno tyyppi. Zetan asentoja edes-takaisin seuraten ja avustaja toimi oikeiden merkkaajana, helpottuu kun ei tarvitse käskyn jälkeen kurkkia mitä kävi. Alussa ois tahtonu vaan istua mutta löyty muutkin asennot pienien apujen jälkeen ja alkoi homma toimimaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti