maanantai 21. heinäkuuta 2014

Verta, hikeä ja kyyneliä

Terveisin tuore kakkosluokkalainen Doni. <3 

Käytiin pienellä Suomen ympärysmatkalla viikonloppuna, josta kotiuduttiin tänään. Torstaina ajeltiin asuntoauto kyydityksellä Jämsään asti, jossa yövyttiin yksi yö telttaillen. Aamupäivällä nokka bussilla kohti Tamperetta, jossa vaihdettiin junaan ja suunnaksi Pori. Noora ja Nella olivat meitä Porin asemalla vastassa. Perjantaina tutustuttiin Poriin, käytiin käppäilemässä koirien kaupungilla ja fiilistelemässä Jazz meininkejä, koirat pääsivät Yyterin koirarannalle uimaan, vautsi mikä paikka! Ajeltiin Raumalle, jossa vietettiin viikonloppu Nooran luona. 

Lauantai aamusta heti kisapaikalle. Donilla kaksi agilityrataa, ensimmäinen oli Timo Teilerin tuomaroima. Koiralla kuumuudesta huolimatta vähän sinkoileva fiilis ja korvat vähän hukassa. Suoritettiin rata loppuun parilla ylimääräisellä koukkauksella ja rumalla lentokeinulla, hyihyi! Uusittiin keinu vielä varmuuden vuoksi, ei tarvitsis läpijuoksennella. Tuloksena siis HYL.
Toisen radan tuomaroi Petteri Kerminen, oikein mukava rata kokonaisuudessaan! Ei sisältänyt mitään ihmekikkailuja. Doni aiheutti loppusuoran sydämentykytyksiä "en muuten enää irtoa" meiningillä. Mutta mitä vielä, Donille LUVA NOLLA!! Eli tästä seuraten SERT ja menolippu kakkosluokkaan! Hieno jätkis. Sijoitus oli 3./27 (-12,81)
Illalla pyörittiin turisteilemassa vielä Raumalla, ja koirat uitettiin jälleen pariinkin otteeseen.


Sunnuntaina jatkettiin siis kakkosluokassa, hui! Tuloksilla ei juhlittu, mutta muuten jäi oikein positiivinen mieli. Doni oli hyvin kuulolla, ei räyhännyt, teki kontaktit ongelmitta eikä varastellut niillä. Myöskään ekan radan vaikea suljettu keppikulma ei aiheuttanut ongelmia, kariutui kuitenkin kun en malttanut keppien jälkeen odottaa koiraa ja työnsin sen liikkeellä hypyn väärälle puolelle. Toisella radalla taas vielä kivempaa menoa, Ensimmäinen rima kiireessä alas, muuten pätevä kelp, ajautui taas lopussa väärille esteille kun en malttanut odottaa koiraa ja ohjata kunnolla.
Mutta hyvä fiilis viikonlopusta! Nyt suunta kohti kakkosten kisakenttiä! :)


2 kommenttia: