maanantai 14. heinäkuuta 2014

Back to summer paradise

Täällä taas! Pienen extempore -ajatuksen myötä on tullut reipastuttua treenikentällä. Muuten ollaan nautittu aurinkoisista päivistä ja Donilta terkkuja, rannalle voisi muuttaa. Saatiin hieno idea lähteä ensi viikonloppuna käymään Raumalla! Samaan syssyyn tarjolla Donille kaksi agistarttia lauantaille ja kaksi sunnuntaille. Hui! Lisenssi siis hankittu vihdoin ja Doni palaa kisakentille yli puolen vuoden tauon jälkeen. Viime viikko aloitettiin lenkkeilemällä 6km Tuulimylly -lenkki kelpoporukalla. Mukana Mirka ja Rape & Kuru, Ella ja Elvi sekä Miira kameroineen. Hiki tuli ja suunnattiin lenkin päätteeksi vielä Ellan mökille saunomaan, uimaan ja paistelemaan lettuja. Kiitoksia jälleen kuvaajalle! Kaikki kuvat TÄÄLLÄ.


Alkuviikko oleiltiin vaan, perjantai-iltaa suunnattiin viettämään agihallille Stefin ja borcol Salaman kanssa. Tehtiin ratatreeninä 2lk hyppäriä. Josta on ratapiirroksen lisäksi videomateriaaliakin! Video tosin viimeiseltä vedolta ja ohjaajalta puhti aika poissa :D Onneksi koira osaa.
Donille taistelua aiheutti suorasta putkesta kääntyminen. Ei meinannun jarruja löytyä, ei sitten millään vaan tyyppi ois painellu mielummin suoraan. Keppikulma oli meillä hiukan jyrkempi, mutta haki tosi hyvin. 8 putkeen en meinannut saada tyrkättyä, en itse malttanut ohajata koiraa vaan meinasin lähteä jo painelemaan karkuun. Loppua (12-14) yritin tehdä ensin sisäpuolelta ohjaamalla, mutta ajautui putken väärään päähän miun liikkeen mukana. Lopulta koitin keretä valssaamaan 13 jälkeen ja toimi! Lauantaina vapaa, eilen sunnuntaina käytiin pikapyörähdys tekemässä parit kontaktit ja suoraan irtoamista. 5 hypyn suorat toimii hyvin, hyppy-hyppy-hyppy-suora putki-hyppy toimii myös moitteettomasti, sama kuvio toisin päin aiheuttaa pientä kaarratamista, kääntyy putkelta loivasti oikealle/vasemmalle skippaamalla juuri seuraavan hypyn. Palattiin pari toistoa namikupille ja saatiin toisin päinkin toimimaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti