sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

A fire needs a space to burn


Pahoittelut blogin lukijoille postaus tahdin jäätymisestä ja sisällöttömyydestä. En oo vaan saanut aikaiseksi mitään järkevää - myöskään treenikentillä. Kokeen jälkeen ollaan chillailtu vaan. Keskiviikkona käytiin kylläkin viikkotreeneissä ja perjantaina raahauuttiin Ellan ja Elvin kanssa ensin Saimaanharjulle lenkkeilemään. jonka jälkeen treenattiin vielä Nean ja Riinan sekä Leenan ja Erkin kanssa. Pätevää porukkaa ja aivoton Doni. Tänään vietettiin päivää kaupungilla kaunista, kesäistä lappeenrannan satamaa ihaillen. Kiitoksia ihanista kuvista Miira!Keskiviikon treeneissä väännettiin ratatreeniä jälleen. Vaikka odotukset eivät olleet korkealla sekopäisen kelpien suhteen, johon ei tuntunut saavan mitään kontaktia, niin oli muuten mahtavat treenit. Jes! Jaksoin piirrustella jonkun näköiset koosteet näistä.

Ensimmäinen veto, kakkoselle heitin pakkovalssilla ja putkeen tykitteli aika hyvin omineen. 8 hyppy oli ehkä vähän enemmän samassa linjassa 6 ja 7 kanssa, siinä tein jaakotuksen ja oho, Donihan löysi puomille! Kontaktilla kyttäili putkea, mutta tuli hyvin liikkeeseen ja sanalliseen käskyyn mukaan. Putkelta Aalle valssi, aalta lähti hyvin putkeen heittämällä, mutta en tajunnut ottaa putkesta haltuun ja ampui edessä olevalle hypylle. Käskyllä tuli uudella yrittämällä mukaan hyvin. 


Toisena pätkänä tämmöstä. Kepeillä ei kestänyt puolesta välistä kutsua vaan paineli kakkosvälin ohi. Ei jääty kumminkaan sitä treenaamaan, kepeille lähetin "sisä"puolelta, keppien jälkeen valssi ja takaakiertoon oikean siivekkeen kautta. Kerkesin(uskalsin) tehdä samaan syssyyn persjätön. 6 valahti vähän pitkäksi, mutta päätyi kumminkin puomille. 10 hypyllä valssasin, jotta sain koiran kääntymään. Keinulla tuijotteli keppejä, mutta lähti ohjaukseen mukaan vielä loppuhypyille! SuperDoni! :) 


Tokopuoli olikin sitten hukassa. Tarkoituksena tehdä ohjattua härnättynä, tehtiin myös muutamat paikallaolot alkuun. Kehäänmenoineen päivineen. Molemmat hyviä! Paikkamakuussa ekalla käskyllä maahan ja ekalla myös ylös! Joopajoo siis ohjattu. On viimeiset 2 koetta possuillut mitä sattuu ohjatulla, eikä kuuntele yhtään. Takaraivossa ajatuksena ilmeisesti tämän(kin) liikkeen kohdalla, suorita nopeasti jotain. Kotona toimii, liikkuroituna ei enää nähtävästi. Ensimmäisillä toistoilla tehtiin kunnolla härnättynä, tarkoitus viedä koira pois jos ei kuuntele mitään ja juoksee vaan. Ei kuunnellut ei. Tauot eivät myöskään asiaa auttaneet, eikä kuunnellut edelleenkään. Uudeksi suosikiksi noussut ehdottomasti keskikapula..... Ei vaan ajattele. Kotona tekee kuitenkin tositosi hyviä ohajttuja, ja ennen tätä kesää on tehnyt niitä myös häiriössä/liikkuroituna. Ei voi siis olla, ettei mukamas osaisi. Hakattiin muutamat toistot päätä seinään ja kokeiltiin sitä sun tätä. Jos vien koiran merkille, se on rauhallisempi joo, mutta käskyn ensimmäisellä tavulla on jo menossa ennen kun kerkeän kumpaakaan kättä nostaa. Ilman sen suurempia älynväläyksiä tehtiin kumminkin loppuun muutamat helpotetut, ensin ilman keskikapulaa yksi oikea (kävi tsekkaamassa pienesti katseellaan onks kapulaa keskellä, mutta haki hyvin oikean), toinen toisto oikealle niin, että keskikapula paikoillaan, liikkuri seisoi kapulan takana ettei pääse ottamaan keskeltä. Haki hyvin oikean. Välissä toinen koira teki, Doni tykitti yhen päheen luoksarin maahanmenolla, joka oli muuten oikeesti hieno! Loppuun yksi hyvä toisto vasemmallekkin!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti