lauantai 17. toukokuuta 2014

Kuluneen viikon kuulumisia


Juu tosiaan koitin välttää edellisen postauksen venymistä (vinkvink, eilen julkaistuna siis postausta Oili Huotarin koulutuksesta), joten kuluneen viikon treenikuulumiset eriteltynä tähän omaan postaukseensa. Kovin reipas viikko!

Maanantaina suunnattiin käytiin tankkaamassa pakastimeen Donille lihoja ja hakemassa uutta ruokaa vihdoin kokeiluun. Jos vihdoin päästäisiin tosta rc ruoasta eroon. Suunnattiin myös samalla reissulla agilityhallille. Doni väänsi pientä radanpätkää joka jälleen videolla, jee! Tyyppi oli oikein pätevällä tuulella, video kertokoon loput. Tehtiin hallin pihalla vielä paikkamakuu sekä istuminen x2. Paikkamakuu hyvä, oli ihan rauhallinen ja nous jopa ekalla käskyllä sivulle. Istumisessa valahti maahan!! mur. Onneksi oli vahti ja kävin heti nostamassa ylös. Jäähylenkin jälkeen pidempi istuminen ja pysyi.


Tiistaina vietettiin vapaapäivää, keskiviikkona taas menossa. Ensin agiliitelyt ryhmätreeneissä. Oltiin ulkona ja tehtiin tekniikkapyörittelyjä hypyillä ja putkilla. Vähän oli ajoittain aivotonta ja villiä menoa, mutta saatiin paljon onnistumisiakin meille todella vaikeissa kohdissa! Tähän kastiin kuuluvat mm, väärän pään putket, putken suiden ohitukset :D Miira oli mukana kameran kanssa joten kiitos taas kivoista kuvista.
Agien jälkeen porukkatreeneihin raviradan parkkikselle. Donille kaksi paikkamakuuta liikkuroituna erikseen, kokeenomainen ruutu, liikkuroitu tunnari ja perusasentotreeniä. Aloitettiin paikkamakuulla. Jäätyy edelleen liikkurista.... Maahanmeno hidas ja samalla kaavalla istuminenkin. HUOH. Jos jollain ihanalla vinkkejä näihin niin saa toki ilmaista mielipiteensä. Mutta jooo, ruutuun menossa jotain ongelmaa korkealla merkillä. Meni kyllä merkille mutta jäi ihan merkin vasemmalle puolelle eikä mennyt korjauskäskylläkään taakse. Ruutuun meno hyvä, seuraamaan tosi hyvä! Ei pomppinut yhtään. Perusasentotreeneissä normikaavaa.


Tauon jälkeen kaksi tunnaria liikkuroituina. Tosi hyviä! Ensimmäinen normikaavalla, pienesti pureskeli sivulle tuodessa, haisteli hyvin ja nopsaan. Toisella pyysin liikkuria kumartumaan kapuloiden päälle, mutta edelleen se sama hieno doni. Samaan syssyyn perusasento jankkausta, teki ihan hyviä.


Torstaina Ella & Elvi ja Nea & Riina tulivat meillepäin treenaamaan. Doni taisteli EVLn liikkuroituna läpi. Fiilikset sanoisinko epämääräiset. Vielä kun ees muistais missä järkässä tehtiin.... :'D   Ruutu, ihan nätti. Merkillä vähän etäisyyttä mutta muuten oikein hyvä. Seuraaminen tais olla toisena. Painoi jonkun verran, muuten hyvää, kontakti ja paikka pysyivät koko kaavion ajan, vaikka mitä nyt peruutuksissa talloin melkein koiran yli. Askeleet muuten ihan ok hyviä. Kaukoissa tuli eteenpäin s-i vaihdossa, muut olivat olleet kuulemma ihan siedettäviä. Ohjatussa haettiin oikea. Merkiltä(korkea) paineli ihan surutta ohi.... Pysähtyi kuitenkin käskystä ja haki merkille. Haku ja palautus hyviä. Zetassa ensimmäisellä yrityksellä kävelin itse suoraan korkeeta merkkiä päin...... En kommentoi :D Sori Doni! Seuraavilla tyyppi ei osannukkaan enää istua. Mutta saatiin lopulta ihan siedettävä suoritus. Luoksetulossa tehtiin vaan pelkkä seisominen, joka oli ihan näppärä. luoksetulo vauhti ois saanut olla vähän reippaampi. Eteentulo ja sivulle hyvä. Metsku tasamaanoutona, oli ihan hyvä. Kalisuttelee kyllä, mutta tuo kumminkin laukalla. Tunnari ehkä vähän turhankin vauhdikas. Oma kumminkin nousi ilman muiden näpsimistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti