keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Fight for fun

Ihmeiden aika ei selkeesti ole ohi! Sunnuntaina kisailtiin kotihallilla oman seuran agilitykilpailuissa kahden radan verran. Ensimmäinen rata oli agilityrata ja toinen hypäri. Tuomarina Anne Savioja. Oli kerrankin hyvä fiilis lähteä kisaamaan Donin kanssa. Koira oli verkkalenkillä jo aika rentona ja kuulolla. Hyvä alku ainakin!

Eka rata vaikutti ihan mukavalta, ei ihan pelkkää suoraa rallattelua, töitä piti tehdä, muttei kuitenkaan mitään ihan järjetöntäkään. Donin kanssa lähdettiin aika alkupäästä. Karkasi lähdöstä. Prkl. Tai, no kesti hyvin kun menin kepeille(3. este) ottamaan vastaan, tsekkasin vielä että oon kohillaan ja kun nostin katseen oli kelpie jo ekan riman päällä. No mutta no panic, kepeille tulo vähän levähti hämmästyksestä, mutta muuten oikein loisto! Lopputuloksena 5 (-6,95, sij 4.). Wohou! Hirrrveen hyvä fiilis ja koirahan toimi. Kontakteilla toimi ja kepit kans jees. Videotakin tästä radasta, kiitos Miira. :)

Toinen rata oli hyppyrata. Ja aiheutti pientä järkytystä nähdessäni sen. o-ou. No, eipä siinä, rataantutustumisen jälkeen edelleen vähän epämääräiset oltavat. MUTTA, arvatkaas mitä! Me tehtiin se! Meidän toinen LUVA (-7,53)! <3 Jaksaa hymyilyttää. Mun hieno jätkä! Kaunista se ei varmasti ollut, kalastelu-pelastelua. Mutta nolla mikä nolla, ja sijoituskin 3. :) Huonoille ei hävitty, treenikaverille kelpieineen ja rajan toiselta puolelta tulleelle käyttis bclle.

Näihin on hyvä päättä kisakausi. Agilityssä ei varmaan tänä vuonna kisata(ei kisoja), tokon parissa kehäillään toivottavasti itseppäisyyspäivänä Varkaudessa.

2 kommenttia: