tiistai 15. lokakuuta 2013

Sukella suinpäin siihen tunteeseen


Pikku hiljaa taas treenejä pistelty ahkerammin käyntiin. Viime päivityksen jälkeen ollaan duunailtu agilityä, esineruutua ja jopa tokoa, ohhoh! Tokot siis palanneet tauolta. Pitäähän sitä kai vähän taas miettiä mitä pitäisi treenata, kun viikonloppuna pitäisi suunnata nokka kohti pääkaupunkiseutua ja tokonuorten valmennusviikonloppua! Tykkään! Torstaina ois omalla seuralla epikset, pitäisi siis sinnekin suunnata. Ja agikisa ilmotkin pitäis laittaa reilun viikon päähän. Kiva päästä kisaamaan kun viime aikoina on taas valonpilkahduksia näkynyt ja aksa on taas kivaa.  Kuvat vähän vanhempia, syyskuulta. Kiitokset jälleen Miira!

Aikajärjestyksessä palataampa viikko taaksepäin treenipäiväkirjan ääreen. Tiistaille esineruutua. Lyhyet ja ytimekkään treenit, tehtiin pitkiä suoria pistoja. Oli hyviä ja irtoaa hyvin suoraan. Huomauttelin luovutuksessa mälväämisestä ja parani koko ajan. Keskiviikon ageissa jatkettiin kolmatta viikkoa pyörittelyillä. Tehtiin kahta kivaa treenipätkää. Ensimmäinen vähän sinne päin joo, vähän hömppäilymeiningillä ja se näkyi. Koira teki sinne päin, niinkuin ohjattiinkin. Seuraavalla pätkällä heti alkuun napakampi asenne ohjaamisen ja VAUTSI. Sehän toimi. Ja huippuhienosti toimikin. Kääntyi ja paineli menemään huippuhienosti. Tosi hienoa Doiks. Tosi hyvät fiilikset. Totuus taas julki, ohjaa, ohjaa, ohjaa. Koirakin alkaa toimimaan.


Loppuviikko taas oltiin ja hölläiltiin ilman suurempia suunnitelmia. Maanantaina tokoa, ohhoh! Donilla oli kivaa. Ekaan pätkään merkkiä vähän häiriö tötsillä ympärillä, hyvin toimi. Merkki tuumailujen kanssa seuraamis pätkiä. Alkuun lyhyitä pätkiä tempon muutoksia, keskityttiin juoksu-hidas siirtymään ilman pomppuja, samoi hidas-juoksu siirtymään ilman pomppimisia. Alkuun pomput tuli, johon puutuin ja loppuun alkoi olla aika näppäriä, niin että kelpiekin kesti alhaalla. Vielä muutamia sivulle tuloja, joiden jälkeen tauolle. Tauon jälkeen duunailtiin edelleen merkkiä, vaikeutettiin siihen asti että saatiin epäonnistuminen johon pääsin puuttumaan. Hyvin reagoi ja teki entistä paremmin! Zetan asennoissa takana kävelyä ja häiriköintejä pallon kanssakin. Kestää hyvin paikoillaan.


Tänään agilityhallilla Stefin ja sheltti Rion kanssa. Donin kanssa tehtiin alkuun paria vaikeampaa pätkää, ja loppuun tehtiin yhteinen rallattelurata. Pääosin se oli shelttiäiselle suunnattu, mutta piti Doninkin päästä rallattelemaan. On se vaan hieno jätkä sille päälle sattuessaan. Saatiin pari videotodistettakin aksailusta, kiitos Stefi! Ja ohjasin hiukan shelttiä. Hui kun se oli pieni ja hidas verrattuna Doniin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti