maanantai 29. heinäkuuta 2013

This is the point where we stand up

Luka, Elvi, Jehna, Doni ja Kiusa
Kotiuduttiin perjantai iltana Keuruulta, jossa oltiin mökkeilemässä pari päivää ihan huippu kelpieporukan kanssa. Mukana matkassa oli Hanna ja Luka(Mimosan Vallaton Vaeltaja), Ella ja Elvi(Sabletail's Lion Mind), Emma ja Kiusa(Yacatis Cooinda-Allunga), Sini ja Jehna(Dinaisa Sun Queen) sekä Miira. Oltiin, nautittiin seurasta, hyvästä ruasta ja auringosta. Koirat sai juoksennella vapaasti pitkin poikin. Tuo mökki olikin ihanteellinen tuollaiseen koirailuun kun lähin naapuri on kilometrin päässä, oma ranta oli, mutta se ei ollut onneksi ihan vieressä. Ei tarvinnut olla koko ajan kiskomassa koiruuksia pois vedestä. Muutenhan noi ois asunu siellä. Oleskelun lisäksi käytiin treenaamassa pikkasen hakua. Kaikki mökkeily kuvat löytyvät TÄÄLTÄ(Miiran kuvat) ja TÄÄLTÄ(Hannan kuvaamat)



Hakutreeneissä Donille ekalla kierroksella kaksi ukkoa ja toisella samanlaiset kaksi. Tehtiin vähän eritavalla kun ollaan tehty, mitään pidempiä en jaksa ruveta kirjostelemaan kun tarkempia yksityiskohtia en muistakkaan. MUTTA, arvatkaa mitä! Doni irtosi valmiille ukolle. Ilman mitän apuja, uudelleen lähetyksiä tai haahuiluja. Ilman mitään ja hyvin lähtikin. Jes!



Ainiin, ja käytiinhän me agikisoissakin! Mikkelissä, lauantaina. Tuomarina oli Salme Mujunen. Doni kisasi 2 agilityrataa. Tosi mukavia ja mentäviä ratoja molemmat! Tuloksellisesti ei kummoinen reissu, mutta oli kyllä taas mukava olla koiran kanssa radalla. Doni kulki tosi hyvin ja näppärästi ja reagoi ohjaukseen. kepit oli pahat molemmilla radoilla, avokulmaan kovalla vauhdilla = ei hyvä idea. Ekalta radalta HYL, possuili aalla ja palautin takaisin kontaktille(oli jo 10 alla) toiselta radalta 10 (rima ja keppien aloitus) sijoitusta en käynyt tarkistamassa.

Eilen tokoiltiin taas, pakko kai treenatakkin ennen koetta. Doni teki paikkamakuun (n. 4min), kaukojen ekaa vaihtoa pitkästä matkasta, liikkestä istumista, tunnaria ja ruutua. Oli aika hieno jätkä, vaikka meinattiinkin paahtua kentälle! Kaukoissa matkaa varmaan reilu 20m, kerran ei noussut seisomaan, muuten nousi tosi hyvin. Välillä musta nimittäin tuntuu, että toi on liimattu maahan. liikkeestä istumiseesa vahvistelin mun liikettä koiran takana. Ollaan tehty viime aikoina paljon peruutellen pelkkiåä asentoja. Tunnarissa apulainen kopeloi vieraat. Ekalla rivissä ja toisella ympyrässä. Ensimmäisellä löysi melkein heti oman, tarkisti vielä muutaman kapulan ja kävi ottamassa oman. Toisella ei meinannut millään löytyä omaa, ei vaan nenä osunut oman kohdalle. Heti kun osui kohdalle niin otti suuhun. Palautukset ruvennu olemaan parempia, pitää tiukemmin kiinni eikä laske irti ennen kuin pyydän. Ruutuun muutama toisto vielä loppuun. Tehtiin aika pitkästä matkasta ja jalat kesti alla! Ei valahtanut kertaakaan. Palkkasin seisomisesta pallolla joka kerta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti