tiistai 14. toukokuuta 2013

"Se tekee tätä vaan, koska sä annat sille luvan"


Lauantaina Katja Ojansivun agikoulutus, sunnuntaina tokoa, maanantaina mätsäri ja tänään kanssa pihatokoillen. Siinäpä toimintaa ihan riittämin. Viikko jatkuu sitten lenkkeilyn, agilityn, tokon, haun ja erkkarin merkeissä! Hohoo! Me tosiaan eletään niin tolla aurinkoenergialla. Tai siis, minä elän. Doni pirteänä joka säällä. Viime viikolla innostuttiin myös juoksemaan kahdestikkin! 


Lauantain Katjan koulutus oli tosi kiva! Ohjaaja ajoittain vähän hukassa, koira kulki aika näpsäkästi ohjauksessa jo lopuksi. Alussa huiteli vähän sinne tänne ja tonne. Ja Katjan kommentit oli aika osuvia: "Se on niin kiihkeä, että se tekee tätä vain, koska sä annat sille luvan tehdä tätä. Tää ei oo yhteistä kivaa. Se koira tekee töitä vain rakkaudesta töihin. Sä oot koko tän homman jumala. Jos sä sanot että mitään ei tapahdu, niin mitään ei tapahdu." Saatiin paljon vinkkejä ja neuvoja miten jatketaan ja mitä pitäis tehdä. Loi kyllä taas vähän lisää motivaatiota ja valoa tunnelin päähän tähänkin touhuun. Ehkä saadaankin jotain aikaiseksi? Ehkä me osataankin tää juttu? 


Sunnuntai tehotokot, ekaa kertaa täyskokosella(jalkapallo) nurmikentällä. Namnamnam mitä täydellisyyttä. Donille ohjattua, piilopaikkis, tunnaria ja istumista. Ohjattua ensin helpotettuna (kapulat lähempänä merkkiä) ja loppuun täysmittasta. Alkuun yritti varastaa ja juosta suoraan kapuloille. Kielto ja pannasta merkille. seuraava hyvä ja vielä kerran koitti miltä tuntuis juosta suoraan. Ei onnistunu tälläkään kertaa. Pannasta taas merkille. Loput hyviä. Palkkailin merkille ja kapulan ottamisesta. Paikkis noin 3min. Normihyvä. Tunnarissa maisteli. Voihan sanonko mitä. Istumiset alkaa taaskin toimia aika nätisti! 

Maanantaina mätsäröitiin Lappeenrannassa. Donille sin. ei sijoitusta. Ei ylläri. Seiso ihan nätisti, mutta ravaaminen pomppaloikkapomppien. Ehkä pientä muistuttelua tosta juoksemisesta pitää suorittaa. 


Tän päivän pihatokoihin kuului tunnaria, luoksetuloa ja pitempi paikkamakuu. Tunnarit hyviä! Pikkuveli lahjottu liikkuriksi ja Doni kestää jo mun kääntymisen kapulan viennin ajaksi. Luoksetuloja läpijuoksuina. Hiipii. Haettiin vauhtia minihypyn ja puiden kiertojen kautta. Välissä paikkis reilu 5min piilossa ja häiriötekijänä kissat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti