tiistai 7. toukokuuta 2013

Mikä on kun ei onnistu?

Lauantaina agikisat Kotkassa saldolla HYL-HYL-HYL. Ei enempää kommentoitavaa. Oltiin Donin kanssa vähän eri radoilla ja lievästi sanottuna hukassa. Ei näyttänyt hyvältä, ei. Ei heru kommentteja. Jotain positiivista oli ekan radan ihan siedettävä meno, sekin vain siedettävää. Ja ekalla radalla kepit jopa toimi ilman mitään vippaskonsteja! Vähän turha reissu. 

Avataan mielenvirkistykseksi viime viikon treenejä, treeneissä on onneksi mukavaa ja käsissä maailman paras treenikaveri. Torstaina ensimmäistä kertaa tänä keväänä haku metsässä, Donille haamuina kolme ukkoa. Lähti ja etsi tosi hyvin, ja vauhdilla! Palkattiin suoraan ilman ilmaisuja. Leikki naruleluilla ukkojen kanssa ja sai viimeiseltä myös namipalkan. 


Perjantaina ja sunnuntaina pikatokoja. Paikkaistumisia, liikkeestä istumisia, tunnaria, läpijuoksu luoksetuloja ja metskuleikkiä. Eilen, maanantaina asiallisemmat tokotreenit. Tehtiin seuraamista ympyrällä molempiin suuntiin, ruutua, liikkeestä istumista peruuttelemalla sekä liitettiin seuraamiseen, metskua ja tietty tunnaria. Seuraamiset ympyrällä hyviä. Vähän oli ensin ulapalla kun ei mentykään suoraan ja vasemmalle ei kulkenut yhtä hyvin. Lopulta löytyi jalatkin ja alkoi jo tuntumaankin hyvältä! Ruutu oli jeejejeejeee hieno! :) Toimii hyvin. Liikkeestä istumista alettiin katella seuraamiseen liitettynä. Ei istu. Vaatii vielä hiukan apuja. Tehtiin helpommalla ja loppuun saatiin jo ihan näpäkkäkin istuminen. Metskulla 2 noutoa kokonaisena ja leikit ja hyppynoudot on muuten auttanut! Oli nopea ja nosti ilman turhia häsläyksiä tai pyörittelyjä. Tunnaria ollaan alettu tekemään sivulta lähettäen ja pidennetty edelleen matkaa. Toimii edelleen! Hyvä Doni! Tosi tarkkaa työtä ja omaa löytyy. :) 
Kyselin muuten kahteen kokeeseen touko-kesäkuun vaihteeseen sekä yhteen möllitokoon koepaikkaa. HUPS ja APUA. :D 
Fiksuista fiksuin ilme. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti