maanantai 6. elokuuta 2012

Ja sä katot mua suoraan silmiin

Ollaampa oltu reippaita, ja reippailu jatkuu huomenna kun suunnataan Donin kanssa käväsemään kotkassa tavoitteena suorittaa muutama rata maaliin asti. Keskiviikkona käytiin mätsärissä molempien kanssa, lauantaina treenattiin tokoa taas ihan kunnolla ja sunnuntaina käytiin molempien koiruuksien, kameramies -Miiran ja Annin ja Milkan kanssa lenkkeilemässä ihan keskustassa asti. 
Keskiviikon mätsäröinnit meni vähän sinne päin, mutta melkein ees niinkuin piti. Jos nyt ei sen kummempia tarinoida? Doni ei osannut seisoa kuin minuutin kerrallaan ja juoksi komeesti häntä kaarella. Donin selkä ei myöskään ollut tuomarin mieleen koska ensin se kuulemma laskee ja sitten se nousee. Tästä syystä siis sin ja ei jatkoon. Kalle oli tosin kerrankin aika hyvällä päällä, ja tuomarikin tykkäs! Kalle osas seisoa vielä pareittain ja juostakkin ja sai punaisen. Punaisten kehässä takana oleva gordoninsetteri aiheutti pienen rähähdyksen koska Kallen mielestä se nyt vaan oli niin kamala. Tuomari ei kuitenkaan tainnut nähdä, tai sitten sitä ei vaan kiinnostanut. Kallepalle jopa seisoi aika pitkään kunnolla, kunnes oli ehkä kuusi koiraa jäljellä ja alkoi möngertely suuntaan jos toiseen. Tuomari kuitenkin tykkäs ja Kalle lopulta hienosti PUN2 ehkä kahdestakymmenestä punaisesta! Palkinnotkin maistui!


Lauantaina äärimmäisen pätevä pieni Doni teki tosi hienoa tokoa. Tehtiin upeeta ohjattua merkin kanssa(tais vaan kerran hakee väärän), seuraamisjuttuja, liikkeestä istumista, i-m kaukoja sekä muutama m-s, mitkä oli kans hienot. Niin ja takaisin pihalle tullessa pikkasen hyppynoutoa joka sekin toimi aika hienosti! Videotakin otettiin, mutta jostain syystä youtube ei suostu tänään yhteistyöhön joten videot eivät pääsekkään näkyville. 

Ja sitten kuviin, isot kiitokset Miiralle jälleen kerran hienoista kuvista, ja mallitkin oli aika hienoja! Loput kuvat lenkiltä löytyy täältä jos kiinnostaa katsella.




Kenottava oravalapsi 2v 1kk




Maailman parhaat jätkät <3

2 kommenttia:

  1. Ihastelin näitä kuvia jo tuolta Miiran kansiosta, tosi kesäisiä ja hyväntuulisia :) Doni on niiiiiin komea.

    VastaaPoista