lauantai 28. heinäkuuta 2012

wannabe bh-kokeilija

Pitkästä aikaa jotain kisapostausta bloginkin puolelle, käytiin nimittäin mölliBH-kokeessa Donin kanssa! Keskiviikkona meitä muistuteltiin että tällänen ois tulossa ja ei muuta kun seuraamiskaaviota tulostamaan ja suunta treenikenttää kohti. Keskiviikkona siis ekat BH'ta yhtään pohjustavat treenit ja torstaina toiset samanlaiset. Ja perjantaina käytiin koittamassa miltä treeneissä kamalalta näyttävät seuruut näyttäis epävirallisissa merkeissä tuomarin silmiin. Kuvista kiitokset jälleen kerran Miiralle!
 Saatiinkin yllättävän positiivista palautetta, etenkin treenimäärään suhteutettuna ja koirakin teki hommia paljonpaljon paremmin kuin kummissakaan treeneissä. Saatiin numero kakkonen joten oltiin jo ekassa parissa ja ekaks päästiin tekemään siis paikkamakuu. Tässä tuomarin kirjalliset arvostelut ja mun kommentit tottis osuudesta. 
Kytkettynä seuraminen     Erinomainen
Koira teki varsin mallikkaasti, ohjaaja ei osannut laskea askeliaan ees sinne päin ja temponmuutokset tais olla kymmenen askeleen sijasta lähempänä viittä. Ennen ryhmää pomppas miun eteen ja kattoi "Hei, eiks tästä tuu ny palkkaa!" 
Vapaana seuraaminen     Erinomainen
Yhessä kohtaa kontakti tippui, mutta muuten varsin mallikas seuruu tämäkin! Ohjaajakin hallitsi ilman suurempia mokia. 
Istuminen     Erittäin hyvä
Meinasi lähteä perään jätössä. 
Maahanmeno ja luoksetulo     Erinomainen
Ei mitään ihmeellistä, itse liike oli nätti, mutta eteen tulo oli ehkä kaks senttiä vinossa.
Paikallaolo häiriön alaisena     Erinomainen
Oho, sehän kesti! Ohjaaja sössi eikä pahemmin tuomarin lupia odotellut vaan lampsi makuutuspaikalle ja kästi melkein suoriltaan koiran maahan. Hups. Itse liikkeessä ei kuitenkaan mitään. Rauhassa makas ja välillä tähyili suorittavaa koiraa. 
Varsin mallikas tottis siis! Ja päästiin kaupunkiosuuteenkin pelleilemään ja näyttämään että ei se oikeesti osaa käyttäytyä.

Niin ja ei se oikein osannutkaan. Mikä hihnakäytös? Ei nyt ihan vallatonta ollu, mutta ei kovin kaukana :D Meidän normi hihnalenkkeilyä muistutti. Yritti pomppia ja loikkia tuomarin luokse jo kättelyssä ja ihmisryhmässä ei kuullut käskyä maahan ja kävi moikkaamassa yhen henkilön loikkien. Hupsis. Yritys oli hyvä. Pyöräilijöistä eikä lenkkeilijöistä välittänyt sen kummempia ja ohittavaa koiraa vähän vaan katteli. Puuhun kiinnitettynä ei ollut myöskään ongelmia. Jostain syystä lappuun oli vain kirjattu merkinnät: "vetää hihnassa ja haistelee". Ei ainakaan Doni, ehei. Mutta pienen kelpien nenään kävi niiiiiin monet hajut tieltä jossa kusetetaan kaikki koirat ennen ja jälkeen treenien. 

Päästiin kuitenkin kulma kirkkaasti läpi ja tullaan kuulemma tällä menolla pääsemään oikeakin koe, vaikkei se hihnassa kovin hyvin käyttäytyisikään. Kunhan ei syödä muita koiria, ihmisiä ja lenkkeilijöitä niin kaupunkiosuudenkaan ei pitäisi olla mikään kompastuskivi. :D 

4 kommenttia:

 1. Oi hitsi! Mä oon kans aatellu et jos Dustyn kanssa yrittäis BHta jossainvaiheessa :D Paikkamaku vaan tökkii vielä vähän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne vaan ;) Paikkamakuu ei itseasiassa ollu ees niin paha kun pelkäsin. Oletin et se ois ensinnäkin kestänyt pitempää ja se oltais suoritettu lähempänä tekevää koiraa. Mutta oltiinkin ihan reunassa makuuttamassa ja toisen liikkeet oli aika nopeesti tehty! :)

   Poista
 2. Kivoja kuvia ja ootte te kyllä taitavia <3

  VastaaPoista