keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

There he goes looking like a star

Niimpä niin, ja päivitykset vaan venyvät venymistään. Into kaikkeen tekemiseen on ollut ihan nollissa johtuen muunmuassa tuosta ihanan kesäisestä ilmasta. Edellinen kokonainen poutapäivähän taiskin olla viime keskiviikkona. Sen jälkeen on satanut tasaiseen tahtiin, ja muutamana viime päivänä enemmän kuin tarpeeksi. Ollaan kuitenkin jaksettu jotain muutakin tehdä kun vaan lenkkeillä. Korkattiin kelpie otuksen kanssa pyöräilykausi viikonloppuna ja polkaistiin heti alkuunsa kevyt 11 kilsan lenkki. Ollaan myös muutamaan kertaan juoksenneltu ja tänä aamuna aamuvirkut(not) olivat jo seiskalta treenaamassa tokoa pitkästä aikaa. Ainiin, keskiviikkona käytiin myös epistelemässä molempien koirien kanssa,  tosin tästä tapahtumasta ei kovin paljoa kerrottavaa jäänyt, videot ainaskin jos ei muuta! :D
Valmiina pyöräilyyn!
 Jos sitten alotettaisiin pikakertauksella viime viikon epistelyistä. Molemmat koirat siis messissä mukana ja ilmottuina maksi -kisaavien radalle. Rimat oli kuudessakympissä. Jos puitais ekaks Kalle, koska se sai luvan aloittaa. Kallella oli pitkästä aikaa tosi kiva draivi päällä ja se tuntu tosi hyvältä jo lämppäesteillä. Meno kuitenkin stoppas nelosputkelle koska koira ei ihan kääntynytkään niinkuin oletin. Jatkettiin kuitenkin sitkeästi. Hienot kontaktit puomille ja kepit löyty toisella kokeilulla mutta vaude mikä vauhti! Oon aikas ylpeä koska sehän oikeasti pujotteli ja loppuun asti vieläpä, hieno kalle! Loppu rata höntsäiltiin. Rimoja ei tullu alas, koska sehän on Kalle eikä se tiputtele rimoja. Lopputuloksena siis HYL.

Mutta sitten Doni. Doni oli vähän "väyh!"- moodilla ja huusi jo lämppäesteillä kun hullu, joilta se saikin muutaman tauon. Radalla toimi kuitenkin ja kuunteli ohjausta, ainakin jotenkin. Ainiin ja koska se on Doni niin muutama rimakin lenteli kun oli vähän vauhtia turhan paljon. Kuitenkin sellasta menoa että saatiin tulos. Kaks kieltoa(joista ainoastaan toinen oli puhtaasti allekirjoittaneen moka) ja sit muurin palikat ja yks rima. Lopputuloksena siis 20 eli tulos! Saavutimme siis tulostavoitteet. Videoista kiitokset Essille!
Niin ja sitten tokoja. Käytiin todellisina aamuvirkkuina ihmetyttämässä kaikkia ja tokoilemassa tänä aamuna, seiskalta! Huhhui. Hullun hommaa. Ja vielä vesisateessa. Ohjelmassa merkin tappamista, ohjattua, kaukojumppailua ja seuruu juttuja. Alotettiin seuruusta ja oikealle käännöksistä. Mein oikeelle käännöksethän vähän valahtelee aina, eikä paikka pysy millään vaan kelpie käy kääntymässä metrin päässä ja jatkaa seuruuta. Hiottiin vähän imutuksen kanssa ja alkoi vähän paremmin jo pysymään. Sitten siirryttiin tappamaan merkkiä ja muistelemaan mikäs tää ohjattu olikaan. Merkillä seisominen ja odottaminen oli äärimmäisen vaikeaa ja sillä aikaa merkin voi mm. ottaa suuhun, haukkua sille, hakata sitä tassuilla tai muuta mukavaa. Niin ja myös käskystä "vasen" merkin voi ottaa suuhun ja tuoda ohjaajalle. Donin mielestä se on takuuvarma keino onnistua. Suomeksi siis, oikealle toimi tosi nätisti, ottaen huomioon ettei olla tehty tätä ollenkaan toukokuun alun jälkeen, mutta vasemmalle ei. Tosiaan käskystä vasen ruvettiin tappamaan merkkiä kahta kovemmin ja kun se ei tuottanut tulosta tuotiin merkki miulle. Otettiin sitten vähän helpotettuna(olin itse aavistuksen vasemmalla ja koiran tasossa) jonka seurauksena löytyi suunta kapulalle ja palkkaapalkkaa. Tän jälkeen normisti merkiltä lähetyksenä niin että ite olin muutaman metrin merkin edessä ja toi hienosti oikean. Superpalkkaa ja tauko.
Seuraavaan väliin kateltiin kaukojen s-m ja m-s tekniikkaa, joka on tuottanut yleistä pään vaivaa. Ollaan nyt saatu imuttelemalla kestämään takajalat jo kohtuullisen hyvin paikoillaan. Duunailtiin myös vähän juoksuosuuksia leiriltä saaduilla vinkeillä. Elikkä palkkaa heti muutaman juoksuaskeleen jälkeen koiran vasemmalle puolelle ennen kuin kerkiää hyppimään. Loppuun alko tulla jo tosi hienoja siirtymisiä ilman väliloikkaa! 

Loppuun vielä pieni löydös koska kelpie apina oli osunut linssin eteen leirillä! Kuvista kiitokset Anitalle.


Fiksut ja filmaattiset tokoilijat kiittää ja kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti