keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Ai mikä? Päivityskatko? En oo kuullukkaan.

 Ihan alkuun, käykääs tsekkaamassa sivupalkista kuvia klikkailemalla koiruuksien omat sivut (;
Huhhuh. Kesä tuli ja blogi koki hyvin kesäisten säiden johdosta pienen jäätymisen. No ei vaan, ollut taas vaikka millasta aktiviteettia ja tekemistä kun loma alkoi ja blogia ei ole edes kerennyt ajattelemaan. Heti loman alkuun olin viikon riparilla isosena, sitten järkkäiltiin ekkaria ja käytiin koirankin kanssa kehässä pyörähtämässä ja ollaan muuten vain lennelty paikasta toiseen. Eikä me nytkään kauaa jakseta paikallaan olla, huomenna otetaan juna kohti lahtea koiran kanssa ja tiistaina takas. 
Treenaamisetkin ollu menojen takia ihan minimissä ja kertaakaan ei olla varsinaisesti tokoiltu viime kokeen jälkeen ja kalenteria katsoessa huomaa että seuraava koe onkin jo ensi tiistaina. Hupsista. No ehkä tää tästä. Mitään maailmaa mullistavaa ei kuitenkaan ole kerennyt tapahtua. Normimenoa vaan. 

Erkkarissakin tosiaan pyörähdettiin tossa takapihalla. Aamupäivä näytti aika lupaavalta, mutta kyllähän se sitten heitti näyttelyn edetessä vettä niskaan. Doni oli ilmottu ensimmäistä ja viimosta kertaa nuoriin ja tuomariksi oli saapunut Lena Stålhandske, Ruotsista. Donin lopullinen tulos ERI2 SA. Arvosteli pitkään ja kopeloi koiria pitkään. Saatiinkin koko paperillinen tekstiä ja vielä ihan mukavaa sellaista. Liikkeessä hännän kannosta tuli ylläri noottia, Doni viiletti kehässä tuttuun turvalliseen tapaan häntä kohti pilviä.
"Good size, excellent type, well shaped head, good expression, correct ear set, correct bite, very good topline and tailset. Well late shoulders, bit short upper arm, excellent strong feet, very good body, muscle filled upper ties. Could have a bit more bent. Moves good, but too high carried tail. "


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti