sunnuntai 26. helmikuuta 2012

the way you make it feel good

Käytiinpä molempien koirien kanssa tänään vähän epistelemässä oman seuran epävirallisissa agilitykisoissa. Donin ilmotin möllien sekä ykkösten radalle ja Kalle kävi kiihyttelemässä vaan ykkösten radan. Tiivistettynä tosi kivoja ratoja ja hyvä fiilis joka radan jälkeen! Kelpie oli kuulolla ja Kalle tuttuun tapaansa oli aika hieno.  Miira oli ystävällinen ja videoi meidän radat ja ratapiirrustukset, joten en edes jaksa yrittää ruveta piirtämään näitä. :D Tän päivän radat antaa vähän toivoa siihen, että ensi viikonloppunakin voitais väläytellä tällästä menoa.
Möllirata oli aika kiva rallittelurata. Ainoaksi ongelmaksi paljastui 9-10-11 väli, kaarros vähän valui koska allekirjoittanut unohtaa välillä vähän kääntää koiraa. Doni kiiti sitten kympin ohi, korjasin ja jatkettiin matkaa. Toiseksi ongelmakohdaksi paljastui lopun putkihässäkkä, olin rataantutustumisessa opetellut ton niin että 13 putkelta mennään 14 putken toiseen päähän. Katsoessani muitten suorituksia paljastuikin että pitäisi suunnata toiseen päähän, ohjauskuviot olikin vähän hukassa. Pääosin oikein nättiä menoa ja lopputulos sen mukainen, 5vp -13,63 ja sijoitus 4.

Sitten ykkösten rataa, Doni meni ensin. Kutoshypyn rima tuli alas(käskytin esteen päällä?) ja keppejä ei jostain syystä löytynyt. Mutta oikein hieno pieni kelpie taas yllätti. Putkihässäkän ohjaus oli aika karmeaa katseltavaa, muttei saatu kuitenkaan hylkyä siitä. Suurimmaksi osaksi ohjaaja sössi, mutta keppien alotuksen kadottaminen ei ollu ihan Donin tyylistä. Muistin ite kuitenkin viedä loppuun asti ja keepiekin kepitti hienosti loppuun asti! Lopputuloksena 15vp, -16,54 ja sijoitus 5.
 
Kauheella kiireellä koiran vaihto ja Kalle tekemään. Kalleltakin varsin pätevää tekemistä jossei lasketa keppejä ja kontakteja..... Kepit jopa melkeen ymmärrän, koska nehän saattaa vaikka syödä pienen Kallen. Mutta kontaktit oli kanssa aika surkee esitys, pysähtyi kokonaan kontaktille, pyysin korjaamaan niin sinkasee pois. Muuten ihan kivaa menoa, mukavaa päästä Kallen kanssa kisaradalle ilman koiran satunnaista kuumumista, tällästä käytöstä Kalle kiitos useemmin! Lopputuloksena 10vp, -11,57 ja sijoitus 4.

3 kommenttia:

  1. Mahtavaa! Donin meno on ihanaa katsottavaa ja Kallenkin tietysti, mutta kun ollaan vähän sisareen päin. Hyvä Veera ja Doni!

    Terkut siskolta Lahdesta

    VastaaPoista