torstai 9. helmikuuta 2012

Sometimes I get a good feeling

Donilla hyvä fiilis on kuitenkin ehkä aina, vois jakaa muillekkin tuota asennettaan! ps. Meillä on jo bloggerin kautta 40 lukijaa, Doni laittelee pusuja kaikille lukijoille ja muutakin kautta seuraaville!
Nyt on pakkaset kiusanneet reilumminkin meidän puolta suomesta ja sunnuntai aamunakin totesin kymmenen aikaan aamusta mittariin katsoessa että ei taidetakkaan vielä lähteä jäälle, pakkasta vaan sellaset -34astetta. Aurinko on kuitenkin jaksanut esittäytyä joten lenkille siis ja vaatetta päälle vaikka pakkasta oiskin. Kameraa on säälitty ja se on jätetty suosiolla sisälle, eilen kuitenkin pakkanenkin kesti siedettävissä mitoissa joten kamerakin pääsi lenkkeilemään. Tällä viikolla ollaan päästy taas aksaamaankin kun pakkanen malttoi tippua sinne alle -20 asteeseen juuri ja juuri, mutta tippui kuitenkin. Sunnuntaina ei siis päästy melkein -30 asteen pakkasten takia ees tokotreeneihin ja viime viikolla olinkin itse kuumeessa. Maanantaina Donin ryhmätreenit, tiistaina Kallen ja tänään, torstaina käytiin Donin kanssa Elvin&Ellan treeniseurana.Pääosin kaikista treeneistä tosi hyvä fiilis päälimmäisenä!


Maanantain treeneissä ei tainnut olla sen suurempaa aihetta jos en nyt täysin väärässä ole. Tehtiin järkyttävää pyörittelyä ja kääntämisjuttuja ja ohjaaja oli auttamattomasti jatkuvasti myöhässä ja kaarrokset venyi. Loppuun saatiin ohjaajaakin hereille ja käännökset alko olla aika näpsäköitä! Muutenkin lopputreeneissä esiteltiin aika hienoa Donatsia. 

Tiistaina Kallen ryhmätreeneissä oltiin ainoat treenaajat joten saatiin oikein yksityisopetusta. Tehtiin vähän tekniikka treeniä samalla kaavalla kuin Doninkin treeneissä edelliseltä päivältä, pyörittelyä. Kallea tosin pyöriteltiin enemmän. Kalle oli oikein upea ja se kääntyy tosi näppärästi, tosi pienelläkin avustuksella. Kalle teki myös niitä ikuisuusongelma keppejä joissa oli kahta keskeltä puuttuvaa verkkoa lukuunottamatta kaikki verkot paikoillaan ja taas paljon vapautuneempaa kuin edellis kerralla! Enää ei ollut lähes yhtään paineistunut ja vauhtia oli taas enemmän kun pystyn vedättämään sitä kunnolla. Valoa näkyy siis tunnelin päässä näiden kanssa!

Tänään, torstaina, treenattiin taas teemattomasti. Ja nilkka sanoi yhdessä vaiheessa poks, ei onneksi pahasti ja toivottavasti tää ei tästä lähde mihinkään turpoomaan. Mutta joo, treeneihin. Välillä oli korvat vähän hukassa ja pientä keskittymisongelmaa korvien katoamisesta mutta oikein kivaa tekemistä jälleen. Kepit oli makeet, tykkään! Doni hakee nykysin kepit vaikka päällään seisoen, lopetus on sitten asia erikseen. Tänään kuitenkin teki nätisti joka kerta loppuun asti. Videot kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja Ella oli ystävällinen joten saatiin meidän tekemistä videolle joten olkaas hyvät.
perusDonia

2 kommenttia: