keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kuka päättää ketkä saa onnistua?

Sunnuntaina käytiin Ellan kanssa turistina Lahden ryhmänäyttelyssä ja kuvia löytyy täältä
Molemmat koirat agiliiteli tällä viikolla "vähän sinne päin" -tyylillä. Tai no, ei edes sinne päin.
Maanantaina donin korvat oli tainneet jäädä kotiin. Roiski kontakteja ihan kunnolla ja kävi jäähyllä pariinkin otteeseen. Radallakaan ei pahemmin keskittynyt joten tehtiin sitten vaan onnistuneet kontaktit ja annettiin olla kerta ei onnistu niin mitä sitä sitten jauhamaan. Keppejäkin tehtiin parit ensin loppuun 2 ohjuria, sitten repäsin molemmat pois ja silti hienot. Nää sentään toimii!
Kallekin oli jättänyt korvat kotiin, tiistaina. Aiheena ennakoiva valssi, ei todellakaan miun juttu enkä osaa sitä koskaan käyttää. Saatiin sentään vähän sinne päin koiraa kääntymään. Puomin kontaktit eivät Kallellakaan toimineet jostain syystä. Ekalla juos läpi toisella kerralla jäi liian ylös ja kolmannella hiipi mutta pysähty oikein. Aalla onneks toimi ilman ongelmia ja puomillakin lähti sitten toimimaan. Mutta ne kepit. En todellakaan tiedä mitä pitäis ruveta tekemään niille. Kallehan paineistuu tosi helposti kepeillä, sillä ei oo yhtään itsevarmuutta jos se on jo kerran tehnyt väärin vauhti tökkää siihen ja sen jälkeen mennään kävellen. Oon nyt todennu että pakko miun on ruveta näille jotain tekemään tai ei tuu mitään. Mutta mitä? Ei mitään hajua. Reippaasti mennään taaksepäin, melkein alkuun. Ehkä vaan tungen melkein koko matkalle verkot takaisin ja ruvetaan hakemaan vähän suoritusvarmuutta hommaan mukaan ja vauhtia. Tai sitten totutan ohjureihin, koska ne ois paljon helpommat. En tiedä. 
Erittäin fiksu otus!
Pienoinen agimasennus, tokot onneksi sujuu hyvin. Oon ruvennu puuttumaan poikittamiseen ja alkaa jo näyttää hyvältä. Muuta ei ollakkaan tehty. Sunnuntaina kävin illalla kuuntelemassa mein tokokurssin alotuksessa vähän ohjelmaa ja kotiläksynä onkin treenata joka päivä i-m-s käskyjä ilman mitään käsimerkkejä niin että koira varmasti tietää mitä mikäkin tarkoittaa. Meille ei tää kyllä tuota mitään ongelmia. 
Mutta sitten vähän kuvia! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti