sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Tokoidiootit x2

Voittajan palkintoposet, © Linda Toivonen


Tiistaina oli miun aikatauluuni just sopivasti osunut vapaapäivä! Kelikin oli ihan mukava eikä vettä satanut joten lähettiin molempien koiruuksien kanssa käymään vähän lenkillä ja päätettiinpä sitten poiketa treenaamassakin vaihteeksi. Hovikuvaaja Reetakin lähti messiin joten saatiin vähän todistusaineistoakin! Molemmat idiootit teki vähän tokoa.


Kallelle piti keräillä vähän tekemisen intoa taas joten koira tolppaan ja Doni sai tehä ekaks. Tehtiin seuraamisia pikku pätkissä ja poikitti. Huoh. Rupesin sitten huomauttelemaan ja teki sitten vähän parempia pätkiä.Tehtiin samalla yks luoksetulo läpijuoksuna. Avon pysäytystä ollaan pikkuhiljaa alettu treenimään mut saas nähdä mitä siitäkin tulee :'D Apina järkyttyi aivan puolessa välissä kun Kalle päätti päästää yhden haukahduksen joka johti pieneen kurviin linjassa kun piti kääntyä ihmettelemään että mikäs se oikein oli. Tuli kuitenkin ihan hyvin eteen.
Älkää säikähtäkö ohjaajaa.
Sitten pääsi Kalle hommii joka oli jo äärimmäisen suuttunut kun hän oli joutunut tolppaan ja kakara pääs hommiin. Kallellahan on probleemana motivaation puute ja se on vähän huonosti motivoitavissa tokon puolella ainakin miun taidoilla. Ruuasta se ei niinkään välitä eikä se tykkää pahemmin leikkiäkkään. Nyt ollaankin sitten tehty sellasta että rapsuttelen/touhuan eka toisten koirien kanssa jotain ja sen jälkeen Kalle on aivan innoissaan kun pääsee tekemään. Palkkana sitten vähän riekkumista miun kanssa, taputuksia ja herkkuja jos sille päälle sattuu että herkut kelpaa. Kalle teki sivulletuloja joka on ainut asia minkä se osaa ja sen se tekeekin hyvin! Nyt kun kerran virettä löytyi niin harkkailtiin pitkästä aikaa seuraamisiakin, hieno poika. Tehtiin vielä yks luoksari(toinen asia mikä osataan) ja se on edelleenkin hieno! Vähän sais tulla reippaammalla vauhdilla mutta muuten tosi hieno Kalle!Ihme on tapahtunut, sain ihan omin voimin molemmat koirat VIEREKKÄIN samaan kuvaan.Illalla Doni teki pihalla vähän hyppynoutoa jonka opetin sille viikonloppuna kun en jaksanut samoja asioita jankata :'D Kakejen ensimmäinen m-i vaihto tuottaa myös tuskaa, lähietäisyydeltä toimii ihan hyvin mutta heti kun otan vähänkin enemmän etäisyyttä niin istu -käskystä seuraa vaan nykimistä. Tätä treenaillaan koko ajan ja vähän jo saatu nykimistä vähemmälle ja vähän enemmän toimintaa.

2 kommenttia:

  1. Ihanan inspiroiva postaus!:) Me treenataan kovaa vauhtia Elsan kanssa tokoa ja ollaan vasta perusasentoa opettelemassa.:D Hurjan nopeesti toi kyl oppii.:O

    VastaaPoista