torstai 20. lokakuuta 2011

Agilityorava videolla

Sain kerrankin aikaseksi raahata tällä viikolla kameran hallille mukaan että saisin jonkun näköstä videota edes! Ite oon taas invalidi nilkan takia joten mitään rataa en ruvennut tekemään Donin kanssa.

Ekaksi tehtiin parit toistot kontakteja(a ja puomi) ja hyvin toimi edelleen, puomilla on meinannu ruveta himmailemaan kun pääsee alasmenolle mutta haettiin pallolla vähän vauhtia, pysähtyy kuitenkin hyvin. Aalla pysähtyy kanssa ihmeen hyvin vaikkei pahemmin sitä olla treenailtukkaan.
Kontakti katsauksen jälkeen tehtiin pientä pätkää lauantain seuranmestaruus radalta joka toimi aika hienosti, kuvittelin että kelpie sinkoilee putkesta putkeen ja vielä toiseen putkeen ihan ilman korvia mutta korvat oli kuitenkin tallessa. Doni olikin sitten aika pätevä ja kerran kolis vaan yks rima(videolla) ja ekalla kokeilulla oltiin väärässä putkessa. Loppuun tosi hieno suoritus vielä ilman rimankolistelujakin mutta en enää jaksanut videoida kun tuon yhen pätkän, tässä olkaas hyvät.


Tän jälkeen tehtiin vielä vähän keppejä ja rengasta. Rengas toimii jo yksittäisenä hienosti eikä tarttee enää apuja. Radalla ei olla vielä tehty ollenkaan. Kepit sitten toimiikin ihan loistavasti! Toimii radalla ja yksittäisenä eikä tarvii enää yhtään ohjuria eikä olla enää lopetettukkaan kesken vaan malttaa tehdä loppuun. Eka väli löytyy hyvin sekä suletusta että avokulmasta, jälkimmäinen tosin tarvii vähän treeniä mutta pääosin ihan hyvin hakee. Tässä vielä pieni taidonnäyte meidän tän hetkisistä kepeistä:


Voittajaankin sain laitettua sunnuntaille ilmot menemään viimosena halvempana päivänä, joten siellä sitten meidän seuraava näyttelyvisiitti! Loppuun vielä tän päivän tokoilusta kuva, Miiralle kiitos!

6 kommenttia:

 1. oon tosta kepittelystä kateellinen <3

  VastaaPoista
 2. Doni menee ihan älyttömän hienosti, oon aina ihaillu "agilitykoiria" koska en ainakaan itse ole vielä saanut Amaita kässäämään mitään agiesteitä :----D Meillä on pieni putki itsellä ja hyppyeste + pujottelukepit (4kpl) muttah.. ei olla raaskitty vielä hypyttää, putkea se vaan puree ja jää sinne sisälle jotain sähläämään ja sitte se putki lähtee vierimään johkin ja se vaan ärisee, sitte kepit menee sillain namu nokan edessä. :D Mutta Doni menee hienosti! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan innokkaan oloinen Doni.:)

  VastaaPoista
 4. Outs mikä ihanuus. Mikä siinä oikeesti voi olla, ettei Suloa jaksa kiinnostaa ees hyppiminen. -.-* En oo muuten yhtään kateellinen tosta Donin kontaktista(kaan).

  VastaaPoista
 5. Hirmu pätevä Doni<3 Voi kun meilläkin toi shelttiorava olisi noin intopiukee radalla.

  Millä tekniikalla olet opettanut kepit? Oon laittamassa Onnin keppejä kuntoon niin kaikki vinkit kelpais!

  Millä kameralla kuvasit videot?

  - Jemina ja Onni
  http://sassenonni.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Iiisot kiitokset jälleen kaikille :)

  Jemina, Donille oon opettanut kepit ohjureilla joita ruvettiin sitten aika nopeaan tahtiin poistamaan kun oltiin saatu koiralle lihasmuistiin suoritusmalli. Videot on kuvattu CANON EOS500D kameralla :)

  VastaaPoista