perjantai 14. lokakuuta 2011

Haastetta pukkaa

Anteeksi taas kuollut blogi, seuraavassa postauksessa kerron vähän kuulumisia, mutta nyt tunnustus-haasteeseen johon meidät on haastettu!
Tunnuksen saaneen pitää;
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään
 
No jos vaikka lähettäisiin ensimmäisestä kohdasta liikkeelle eli iso kiitokset Rebecalle tunnustuksen antamisesta!
Minä sitten annan tunnustukseni Ellalle, Miiralle, Annille, Hannalle, Tialle, Juulialle, Mialle ja Jennille

1. Donilla on joku pahemman luokan addiktio sukkia kohtaan ja se tykkää kannella ympäri kämppää sukkia jotka se on vienyt miun huoneen lattialta. Se on sitten hauskaa keräillä niitä sukkia ihan joka paikasta. 

2. Donilla on myöskin pakkomielle toimia jonkin asteisena silppurina, kun takan viereen on unohtunut pari halkoa pikku kelpie päättää silputa ne takkahuoneen matolle. Ja takkahuoneessahan on sitten erinomaiseksi silppuamispaikaksi todettu karvamatto josta on myös hyvin mukavaa nyppiä niitä puusilppuja. 

3. Meillä ei saa koira tulla sohvalle eikä sänkyyn. Kamalaa. Välillä tosin lepsu omistaja tahtoo koiran sunnuntai aamun ratoksi sinne sänkyyn jolloin on riemu ylimmillään. 

4. Aamusin Doni täytyy lähes raahata ulos. Sitä ei voisi vähempää kiinnostaa liikkua kuuden aikaan mihinkään vaan jatkaa aina tyytyväisenä uniaan kun pääsee sisään. Aamusin käydäänkin vaan viiden minuutin pika pissalla. 

5.  Doni osaa kaiken maailman tyhmiä temppuja joitka on tavalla tai toisella äärettömän tyhmiä ja tarpeettomia kun yhtään ajattelee asiaa. 

6. Donilla on aina asiaa. Se saattaa istua kauan aikaa miun vierellä tuijottaen ja ulisten, ölisten ja pitäen kaikenlaisia tyhmiä ääniä mitä uskoo ettei koirasta voi edes kuulua. 

 7. Oon erittäin laiska lenkkeilemään sellasilla teillä jossa koira joutuu olemaan kiinni. Pidänkin Donia vapaana lenkeillä aina kun vaan voin. En varmasti pystyisi ees kuvittelemaan itteäni sellaseen paikkaan asumaan jossa en voisi käydä edes kerran päivässä metässä tmv lenkillä.

8.  Oon äärimmäisen huono treenaamaan suunnitelmallisesti. En osaa kun ehkä just ja just seuraavan treenin suunnitella jonka jälkeen homma hajoaa. Saatan suunnitella hyvinkin tarkkaan että mitä treenaan minäkin päivänä ja millä tavalla mutta viimestään treenikentälle päästessä suunnitelmat on kääntyny ympäri. Sen takia laajemmat tavotteet ja suunnitelmat ainoastaan toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti