perjantai 14. lokakuuta 2011

Ehkä henkiin heräämistä havaittavissa

Blogi elää aina hiljaiseloa vaikka edellisissä postauksissa kuinka lupailisin tiheämpää päivittelyä, jossain vikaa? :D No joo, nyt pitää oikeasti ruveta ottamaam itteään niskasta kiinni että saan edes uusimpia treenijuttuja ja kuvia päiviteltyä. 

Palataas siis viime viikkoon, maanantaina käytiin aksaamassa hallilla ryhmätreeneissä, tehtiin  kahta erilaista rataa, ekan teemana oli päällejuoksut putkille ja perjättö. Tältä näytti:
Ensimmäiset ongelmat kehiteltiin jo 3-4 esteiden välissä kun ohjaaja jäi putken toiseen päähän miettimään että "meneeköhän se nyt varmasti" kun olisi pitänyt olla jo menossa, tähän väliin kouluttajan tsemppipuheet ettei sinne jäädä seisoskelemaan ja seuraavalla kerkesin, 4-5-6 välin otin vastakädellä koska neloselta näkyi kivat kepit joihin kelpien juoksulinjat ekalla yrittämällä johtivat. Tokalla yrittämällä tosi nätti, loppu rata sujuikin loistavasti. 
Toinen rata oli enimmäkseen sellasta rallattelua joka meillä onnistu heti ekalla. Tarkotus oli olla alussa hypyn vasemmalla puolella, lähteä koiran kanssa samaan aikaan ja työntää koira putkeen vastakkaisella kädellä, Doni haki hienosti kaikki putket ja kepit etenkin oli loistavat. Tehtiin ainoastaan niin että ekassa välissä oli ohjuri varmuuden vuoksi ettei alottais väärin päin ja teki loppuun asti tosi hienosti! 
Lopuksi tehtiin vielä itekseen keppejä eri kulmista ilman yhtään ohjuria ja vautsi mikä lapsi, ei oikonut kertaakaan ja vauhti säily hienosti, loisto mies <3 Tiistaina jäi sit Kallen agit välistä kun Ella ja Elvi tuli käymään. Treenailtiin eka vähän tossa nurmikentällä ja sitten annettiin taas kakaroiden juosta keskenään ja kuvista taas näkee mitä noiden päässä liikkuu :'D Mutta joo, loisto tokoiluja oli taas tarjolla. Tehtiin alkuun paikkista, hienosti makas ja nousi ylös jopa ekalla käskyllä! Tehtiin sitten luoksetuloa jossa himmas vähän mutta muuten ihan jees. Seuraamiset oli hienot ja tehtiin vähän myös jäävien istumista mitä ollaan ruvettu nyt harkkailemaan ja sekin ihan jees mallilla.


 Tänään tehtiin sit kans vähän lisää tokoilu juttua koska allekirjoittanut päätti vetäistä eilisellä juoksulenkillä nivelsiteet taas riks, raks ja poikki niin alkuperäis, agility, suunnitelmia ei aivan toteutettukkaan. Tehtiin sellasta missä miun ei tavinnu liikkua pahemmin elikkä vähän ylempien luokkien juttuja. Ensiks pari alo- hyppyä jonka jälkeen rupesin pyytelemään parilla kertaa jo istumaan esteen taa, hyvin kuunteli. Seuraavaks tehtiin noutojuttuja ja ilokseni meillä alkaa olemaan jo aika hyvällä mallilla kapula jutut. Tehtiin vähän muunnelmia eri tavoilla kapulan tuomista eteen. Tosi hieno! Kertaakaan ei lähteny rallattelemaan ja nätisti tuo. Loppuun vähän i-m ja m-i kakeja ja pari seisomistakin tais olla mukana. Tehtiin takapalkalla ja tosi nättejä vaihtoja, yhessä m-i vaihossa liikku hiukan mistä pikku muistutus. Kokonaisuutena oikein mallikas treeni!

Elvistä ja Donista loppuun vielä vähän kuvia, loput löytyvät täältä.
Kuukausi sitten käytiin myös Miiran ja molempien koirien kanssa sänkkärillä ja sen päivän kuvat sain vihdoin nettii ja ne löydät täältä. (osa c. Miira I)


melkein 16kk, eripari koira
2 kommenttia:

  1. Voi miten suloisia koiruleita.:) Kateeksi käy kun teillä on niin paljon aktiviteettia.:) Mun koira on nyt sairaslomalla ja en malta oottaa et pääsee kunnolla treenaamaan tokoa.:S

    VastaaPoista