torstai 25. elokuuta 2011

Mätsäri puudelit ilmoittautuu!

Viikon aikana ollaan keretty jo vaikka mitä, koulujen alku väsyttää edelleen allekirjoittajaa mutta silti ollaan pieniä juttuja jaksettu tehä. Doni on aksannu kerran ja Kalle kahdesti. Doni on tokoillut vähän seuraamista ja piteempää paikkista.Molempien kanssa ollaan myös mätsärissä visitoitu kahdesti.

Jos vaikka ekana vähän agihommia, Doni treenas tän viikon maanantaina vähän pakkovalsseja sekä outoja ja uusia sini-valkoisia keppejä joita kohtaan kelpiellä oli jonkin sortin asenneongelma. Pakkovalssit suju yllättävän hyvin vaikka kuvittelin riemuidiootin vetävän kurvit suoriksi kun kaikki pakkovalssit sijottui putkien jälkeen. Kääntyi kuitenkin tosi hyvin eikä roiskinut rimojakaan vaikken hirveesti tilaa antanutkaan. Keppien asenneongelmakin oli poissa, en ymmärrä mikä parilla viime kerralla oli mutta nyt kepiteltiin entiseen malliin parilla verkolla.
Sitten Kallen aksaamisia, viimeviikolla käväistiin epiksissä tekemässä se yhteen mokaan kosahtunut surullisen kuuluisa nollarata, ja meidän tapauksessa se virhe on aina hyllyyn johtava. Ja taas johtui siitä kartturista. Muuten ihan kelpo menoa. Kepitti loppuun asti mutta jälleen järkyttävän hiljaisella vauhdilla huoh. Nyt laitetaan sitten pikkasen verkkoja loppuun ja ruvetaan treenaamaan sitä vauhtia kepeille. Tiistaina käytiin ryhmätreeneissä tekemässä vähän ratatreeniä. Vedit kepeille loppuun kaks verkkoa että saan varmasti vedättää sitä kunnolla ilman pelkoa että lopettaa, ja teki muuten treenien kaikki, yhteensä neljät kepit tosi upeesti ja vauhdilla! Kalle ei oo sitten alkeiskurssin kepittäny ees tota vauhtia! Muutenkin tosi onnistunu treeni kaikin puolin vaikka jouduttiinkin vesilätäkköjen seassa juoksentelemaan.

Donin seuraamisetkin on saatu kuntoon kiitos Ullan neuvojen, oon ihan supertyytyväinen tohon nyt! Paikkiksia ollaa tehty kanssa koska vaikka se sen osaa tahon varmistella sen kunnolla koska se on sellanen mikä ei sitten sunnuntaina sais kusta. Mutta joo, ei siitä sen enempää, toko kuvat c. Elisa.

Mätsärissä käytiin viime torstaina joutsenossa. Molemmat oli ilmotettu isoihin ja Doni meni sen lisäks ekaa kertaa Reetan(pikkusiskoni) kanssa Lapsi&koira kisaan. Isojen kehään ei keritty kummankaan kanssa ajoissa mutta jooo :'D Reeta pääs ensin kehään ja siellä olikin ihmeen paljon koirakoita, normaalin 2-3 osallistujan sijasta kehässä oli jopa 17 lasta! Doni esiintyi Reetan kanssa tosi hienosti ja sijoittautuivatkin sitten neljänsiksi, onnea! Sitten menin itse Donin kanssa, saatiin sininen ja pidettiin 4 jalkaa maassa tuomarin tullessa. Kallen kanssa mentiin seuraavaks, olikin 3 koiraa samaan aikaan kun oli viimeinen pari, saatiin juosta ensimmäisenä ja Kalle kerrankin ravasi aika hyvin eikä vetänyt. K sai punaisen. Sinisten kehään mentiin sitten seuraavaksi ja noin 15 koirasta tuomari valkkasi 5 jatkoon, ja doni pääsi, vautsi! Tosin tuomari sijoitti vain 4 joten palkinnoille asti ei päästy. Kallen kanssa käytiin vaan pyörähtämässä ja viiden ensimmäisen joukossa meidän käteltiinkin jo ulos.

Keskiviikkona suunnistettiin samalla koira kokoonpanolla lappeenrantaan mätsäriin. Kehiä saatiin joku tovi odotella ja vaikka ilmoittautuessa sanoin ettei mieluiten peräkkäisiin pareihin mutta siitä huolimatta oltiin peräkkäin. Kalle pääs tällä kertaa eka kehään ja oli vähän omissa maailmoissaan eikä ois halunnu antaa koskea takajalkoihin. Sain kuitenkin lopuksi sen pitämään ne jalat paikallaan, ravikin pyöri taas hyvin. Molemmat olivat kulma hyvin esiintyviä ja saatiin sitten punainen. Doni sitten juoksussa kehään ja seisomaan, asetteli itsensä hyvin ja juoksi myös. Tuomarin tulessa en ite kerennyt käskeä olemaan paikallaan ja tuomarin syliinhän keepie pomppi. Saatiin sininen ja ooteltiin hetki ja päästiin sinisten kehään, suunnilleen 20 koiraa eikä tuomari tajunnut juoksuttaa kahdessa erässä joten aikamoinen ryysis oli. Jotain pätkiä kuitenkin päästiin ihan juoksemaankin. Seittemän parhaan joukkoon päästiin ja sitten meidät käteltiin ulos. Kalle seuraavaksi kehään ja seisotti ja tuumaili KAUAN. Kalle kuitenkin jaksoi normaaliin tapaansa esiintyä kun sen sain ekalla kerralla seisomaan. Monta kertaa katselin kuinka hyviä koiria käteltiin ulos ja odottelin meidän vuoroa mutta tuomari sijoittikin meidät ja Kalle sitten lopulta PUN4!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti