perjantai 9. marraskuuta 2012

Jätkät kotona

Ettei liian tylsäks ja kissattomaks menisi, niin meille kotiutui tänään kaksi maatiaiskissajätkää! Alustavasti nimiltään Tahto(mv) ja Ruuti(raitapaita). Doni tyytyi tarkistelemaan tilannettahäkin ulkopuolelta(lue: kymmenen metrin päässä häkistä, sillä kissathan voivat syödä donin seinien läpi)

Tahto
Molemmat jätkät
Ollaan myös keritty treenaamaan! Sunnuntaina saatiin varapaikka Kokkosten koulutukseen, ja löydettiinkin itsemme sieltä. Tehtiin kivaa radanpätkää ja Doni toimi tosi hyvin ja oli taas hyvä mieli tehdä hommia sen kanssa. Treeneistäkin jäi hyvä mieli kotiintuomisiksi(sekä reikä ranteessa). Rata näytti suurin piirtein tältä: 

Alussa yritettiin tehdä hieno rystyheitto, mutta alkuun Doni löytyi koko ajan putkesta, saatiin kuitenkin onnistumaan lisäämällä mulle peruutusliikettä. Neloshypylle kerkesin kuin kerkesinkin tekemään pakkovalssin, tosin Doni ei löytynytkään putkesta, vaan muurilta. Seuraavaan pätkään aavistuksen kovempi veto ja onnistui. 6-7 väli aiheutti ensin ongelmaa terveisin ohjaaja joka ei osaa liikkua. Tehtiin ensin kutosen kierto tosta hyppyjen välistä koska en kerennyt tekemään persjättöä putkelle. Kouluttaja oli kuitenkin tiukasti sitä mieltä että mut laitetaan juoksemaan ja saatiin onnistumaan kutosen kierto myös tuolta mutkaputken puolelta. Muurilla hankin reiän ranteeseen tunkemalla käden kelpien nokan eteen, tarkoituksena vekata. 14 hypyllä käytiin myös keskustelua kääntymisestä jota kokeiltiin monella keinolla, mutta lopulta todettiin parhaimmaksi takaaleikkaus, jolla ees melkein saatiin käännökset kuriin. Loppupätkä sujuvaa menoa, vaikka ohjaaja oli muutaman hypyn jäljessä loppusuoralla, onneksi Doni irtoaa. (;

Keskiviikkona oman ryhmän treeneissä tehtiin putkierotteluja ja olin järkyttynyt taas, sillä kelpiehän kuunteli! Ei vaan sinkoiltu miten sattuun jokaiseen vastaantulevaan putkeen, vaikka niitä olikin neljä tarjolla, vaan Doni oikeasti kuunteli. Hui. 
Torstaina tokoiltiin lumihangessa kentällä, kun sain jonkun tokoilu innostuksen aikaan. Tehtiin ruutua EVL-malliin(merkillä) ekaa kertaa, ja kuvasin myös puhelimella laatuvideota, koska Doni oli loistava koikkaloikkaeläin! Tehtiin myös pitkästä matkasta(50m~) normiruutua, tunnaria sekä seuraamista. Pääosin hinkkailtiin peruutusta(ei saisi haukkua ja kuumua) namipalkalla, teki tosi nättiä seuraamista! Ruudut ihan jees ja tunnari sinne päin :D Etsii kyllä oman, sen jälkeen kun on jo nopeasti maistanut yhtä. Treeniä, treeniä. Tässä vielä ruutuvideota.

5 kommenttia:

 1. Mitä ihania pieniä kisumirrejä! :)

  VastaaPoista
 2. Hieno Doni! Missä välissä ihmiset on saaneet tällaisia lumikuvia napsittua? :D Miten multa on moinen keli mennyt ihan ohi...

  VastaaPoista
 3. Ääh! Ihan ylisöpöjä kissanpentuja!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kaikille! :) Meillä lunta melkeimpä ainoastaan tossa kentällä, jossa ei kukaan liiku ja siihen ei pääse paistamaan aurinko ollenkaan..

  VastaaPoista
 5. Iiiihanat pienet kissalapset! <3 Onnea uusien perheenjäsenten johdosta!

  Doni-parka, tuo 10m välimatka + ilme kertoo kaiken, mahtaa pientä poikaa pelottaa moiset tappaja-kisulit! :D

  VastaaPoista