lauantai 3. marraskuuta 2012

And the way the beat is knocking

Lumet tuli ja meni ja nyt taas saadaan "nauttia" vesisateesta ihan urakalla, olihan meillä kuitenkin melkein viikon maa valkoisena. Lauantaina innostuin kameraakin ulkoiluttamaan valkoisen maan ja auringon motivoimana. 

Viime viikko meni oikeastaan vaan oleillessa, agilityä treenattiin viime lauantaina Emilia Rainetojan opissa(oli muuten hyvä koulutus, suosittelen!) ja keskiviikkona päästiin pitkästä aikaa oman ryhmän treeneihin sinkoilemaan. Slalomit toimii molemmilta puolilta, välistävedot ei. Ja tähän löytyy aika suorahko selitys, minä en osaa välistävetoja, koira ei osaa niitä joten: ei treenata välistävetoja. Saatiin ehkä yks onnistunu veto. Tänään myös mätsäröitiin sinisten nauhoje voimin, joten turha reissu. Muuta ei ollakkaan tehty. Tokot jostain syystä jääny(laiskuus). Monta kertaa oon suunnitellu jo treenit valmiiks, mutta mitään en oo aikaseks saanu. Jos voin pistää treenaamattomuuden pimeyden piikkiin, pimee tulee jo liian nopeesti, kentällä ei valoja joten yksi hyvä syy jäädä peiton alle makaamaan. Pitäis ehkä treenata jos tahdotaan sinne voittajan kokeeseen ens kesänä. 
Mutta loppupiristykseksi aurinkoista Donia viime lauantain auringonpaisteesta. :) Ja lupaan ens viikolla tokoillakkin! 


+ Löysin kansioista kuvan Donista ja Tosca -siskosta elokuulta kun käytiin lahdessa nuorten sm-kisoissa. On ne kyllä eri näköisiä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti